Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Rejoy tapasztalatok?

Rejoy tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Nekem kicsit gyanús, hogy az oldalon "újszerű" készülékeket is elég olcsón adják, pedig sok oldal reklámozza, tech videósoknál is láttam. Aki már vásárolt tőlük mik a tapasztalataitok? Mennyire felel meg a valóság az oldalon leírtaknak?

2023. máj. 15. 18:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem a használt telefonos oldalak között az egyik legmegbízhatóbb
2023. máj. 15. 19:25
 2/13 Ho11mann ***** válasza:
100%
nincs velük jó tapasztalatom. minden telefonjuknak van egy rejtett hibája. pl: az első telefonomak, amit onnan vettem, nem működött a mikrofonja, ezért nem lehetett vele telefonálni. a visszaküldés után vettünk egy másikat, aminek meg a távolságérzékelő szenzora volt rossz, így ha telefonáltam, a képernyő nem kapcsolt le, és random elnyomkodta magát. Mindkét telefon (újszerű) volt. Ha telefon, akkor inkàbb új.
2023. máj. 15. 19:36
 3/13 Ho11mann ***** válasza:
100%
A sok tech videós reklám meg azért van, mert lefizetik őket
2023. máj. 15. 19:38
 4/13 anonim ***** válasza:
93%

Nem mind arany ami fénylik. Főleg ha agyonfényezik.

Átlagos cég átlagosan becsúszó hibákkal. Nincsenek csodák.

2023. máj. 15. 20:25
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
én nem vennék semmit használtan úgy, hogy nem tudom megnézni előtte élőben
2023. máj. 17. 22:07
 6/13 anonim ***** válasza:
88%

Egyáltalán nem (gyanúsan) olcsók, jóval a használtpiac fölötti árak vannak, de a legolcsóbb használt iPhone 13 például csak 25 ezer forinttal olcsóbb, mint egy új GSM-ből.

Az egyedüli előnye a használtpiachoz képest a biztos visszaküldési lehetőség hiba esetén és az egyszerűség: nem kell találkozót megbeszélni, elutazni érte, vagy a postával vesződni.

2023. máj. 30. 23:28
 7/13 anonim válasza:
78%

Nincs jó tapasztalatom velük. Eladni szerettem volna nekik egy nagyon jó állapotban lévő Xiaomi Mi9T-t. Ajánlottak érte 34.000 ft-ot. Majd elfogadtam és elküldtem. Bevizsgálás után 8.000 ft-ra módosították az ajánlatot, mert a kijelző be van égve. Nem fogadtam el, kértem a visszaküldést. Időben megérkezett a telefon, megnéztem a képernyő beégést, valóban látszik, de csak akkor ha fehér hátteret nyitok és kb. 5 cm-ről keresem.

Ami a legfőbb problémám, hogy a telefonba nem volt benne a SIM-tálca. Mondanom sem kell, hogy így lehetetlen eladni. Írtam nekik, a válasz annyi volt, hogy a tartozékokért (doboz, papírok, fülhallgató, töltő stb..) nem vállalnak felelősséget.

Én biztos, hogy a továbbiakban nem vásárolok és nem adok el náluk.

2023. jún. 28. 08:44
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én egy Iphone Xr-t adtam el nekik. Az oldalukon megcsináltam a "bevizsgálást", amire kaptam egy árajánlatot, 86k ft-ot. (Mindent megfelelően jelöltem be, nem voltam elfogult, nem jelöltem jobbnak semmit sem csak azért, mert a saját telefonom.)

Beküldtem a telefont, írta is az oldal, hogy megérkezett, bevizsgálás alatt van. Na ez tartott 2 hétig annak ellenére, hogy az oldalon nagyon maximum 3 nap van feltűntetve.

Írtam egy emailt az ügyfélszolgálatnak, hogy esetleg történt-e valami, mert 2 hete nem történik semmi. Kövi nap érkezett a válasz, hogy elnézésemet kérik a késésért, és bevizsgálják. Hiba volt írnom, ugyanis még aznap jött egy email, hogy a telefon nem olyan állapotban van, amit én bejelöltem az oldalon. A lészülékházat sérültnek találták, miközben a hátlapi üvegen 1 karc sem volt, egyedül a keretről kopott meg a festék, mivel a tok cserélgetése miatt kicsit megkaparta, de egy festéssel intézhető. A kijelzőt is beégettnek találták, pedig direkt leellenőriztem, sehol sem volt beégve.

Az emailben hozzátették, hogy ezeket cserélni kell, amit ők megpróbálnak a lehető legolcsóbban megoldani nekem. (mert ugye ők milyen jó fejek)

a 86-ból lett egy 64k-s ár, én meg voltam olyan hülye, hogy rányomtam az ajánlat elfogadáására. Lehúztak rólam 14k-t csak azért, mert meg mertem kérdezni mi újság a telefonnal. Nem lézető hibákat keresnek, amit nyilván nem javítanak ki, mert nics mit, max a festést csinálták meg, és feltették 120k-ért az oldalra. (ugyanazzal a kerettel, mert az egyik kopás helyét megjegyeztem, és emiatt láttam, hogy az volt az én telefonom.)

Száz szónak is egy a vége, én nem ajánlom őket senkinek se, iszonyatosan sunyik. Egy gsm boltnál hamarabb veszek vagy adok el telefont, mint náluk.

2023. júl. 30. 19:20
 9/13 Nyáááh válasza:
87%
Én ma kaptam meg a rendelt telefont. Tökéletes állapotban, szinte gyári állapot. Toltovel. SIM tűvel, gondosan becsomagolva ahogy kell. A telo 80.000 Ft volt. Új ára; 220.000 . iPhone se 2020
2023. aug. 24. 17:48
 10/13 anonim ***** válasza:
88%

"A telo 80.000 Ft volt. Új ára; 220.000 . iPhone se 2020"

Értelek.

[link]

2023. aug. 25. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!