Rejoy tapasztalatok?
Nem mind arany ami fénylik. Főleg ha agyonfényezik.
Átlagos cég átlagosan becsúszó hibákkal. Nincsenek csodák.
Egyáltalán nem (gyanúsan) olcsók, jóval a használtpiac fölötti árak vannak, de a legolcsóbb használt iPhone 13 például csak 25 ezer forinttal olcsóbb, mint egy új GSM-ből.
Az egyedüli előnye a használtpiachoz képest a biztos visszaküldési lehetőség hiba esetén és az egyszerűség: nem kell találkozót megbeszélni, elutazni érte, vagy a postával vesződni.
Nincs jó tapasztalatom velük. Eladni szerettem volna nekik egy nagyon jó állapotban lévő Xiaomi Mi9T-t. Ajánlottak érte 34.000 ft-ot. Majd elfogadtam és elküldtem. Bevizsgálás után 8.000 ft-ra módosították az ajánlatot, mert a kijelző be van égve. Nem fogadtam el, kértem a visszaküldést. Időben megérkezett a telefon, megnéztem a képernyő beégést, valóban látszik, de csak akkor ha fehér hátteret nyitok és kb. 5 cm-ről keresem.
Ami a legfőbb problémám, hogy a telefonba nem volt benne a SIM-tálca. Mondanom sem kell, hogy így lehetetlen eladni. Írtam nekik, a válasz annyi volt, hogy a tartozékokért (doboz, papírok, fülhallgató, töltő stb..) nem vállalnak felelősséget.
Én biztos, hogy a továbbiakban nem vásárolok és nem adok el náluk.
Én egy Iphone Xr-t adtam el nekik. Az oldalukon megcsináltam a "bevizsgálást", amire kaptam egy árajánlatot, 86k ft-ot. (Mindent megfelelően jelöltem be, nem voltam elfogult, nem jelöltem jobbnak semmit sem csak azért, mert a saját telefonom.)
Beküldtem a telefont, írta is az oldal, hogy megérkezett, bevizsgálás alatt van. Na ez tartott 2 hétig annak ellenére, hogy az oldalon nagyon maximum 3 nap van feltűntetve.
Írtam egy emailt az ügyfélszolgálatnak, hogy esetleg történt-e valami, mert 2 hete nem történik semmi. Kövi nap érkezett a válasz, hogy elnézésemet kérik a késésért, és bevizsgálják. Hiba volt írnom, ugyanis még aznap jött egy email, hogy a telefon nem olyan állapotban van, amit én bejelöltem az oldalon. A lészülékházat sérültnek találták, miközben a hátlapi üvegen 1 karc sem volt, egyedül a keretről kopott meg a festék, mivel a tok cserélgetése miatt kicsit megkaparta, de egy festéssel intézhető. A kijelzőt is beégettnek találták, pedig direkt leellenőriztem, sehol sem volt beégve.
Az emailben hozzátették, hogy ezeket cserélni kell, amit ők megpróbálnak a lehető legolcsóbban megoldani nekem. (mert ugye ők milyen jó fejek)
a 86-ból lett egy 64k-s ár, én meg voltam olyan hülye, hogy rányomtam az ajánlat elfogadáására. Lehúztak rólam 14k-t csak azért, mert meg mertem kérdezni mi újság a telefonnal. Nem lézető hibákat keresnek, amit nyilván nem javítanak ki, mert nics mit, max a festést csinálták meg, és feltették 120k-ért az oldalra. (ugyanazzal a kerettel, mert az egyik kopás helyét megjegyeztem, és emiatt láttam, hogy az volt az én telefonom.)
Száz szónak is egy a vége, én nem ajánlom őket senkinek se, iszonyatosan sunyik. Egy gsm boltnál hamarabb veszek vagy adok el telefont, mint náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!