Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Rejoy tapasztalatok?

Rejoy tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Nekem kicsit gyanús, hogy az oldalon "újszerű" készülékeket is elég olcsón adják, pedig sok oldal reklámozza, tech videósoknál is láttam. Aki már vásárolt tőlük mik a tapasztalataitok? Mennyire felel meg a valóság az oldalon leírtaknak?

2023. máj. 15. 18:32
1 2
 11/13 anonim válasza:
89%

A vásárlással kapcsolatban pozitív tapasztalataim vannak, gyorsan ideért, a telefon olyan volt, mint amilyennek leírták.

#10-es válaszolónak reagálva, igen drágábbak, mint a jófogás, de adnak rá 2 év jótállást és 30 napig teljesen el is állhatsz a vásárlástól, amit a jófogásnál nem tehetsz meg. (Az egy másik kérdés, hogy a garanciát mennyire lehet jól intézni, nem próbáltam még.)

Az eladás....

Ez egy kevésbé pozitív történet. Egy 2019-ben bemutatott középkategóriás androidos telefonra kaptam egy 27k-s ajánlatot, amit a magam részéről korrektnek éreztem, kipróbáltam a telefont, én sem éreztem magamat elfogultnak, voltak az oldalán karcok.

A bevizsgálás tovább tartott, mint a hirdetett, de egy hét alatt megvoltak vele. Itt jött a feketeleves. 10k az összeg amit ajánlottak, "nem működő zseblámpa, nem cserélhető" leírással. Ekkor felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, hogy ezzel mégis mizu? (előtte használtam a telefont, meg is néztem, minden... ezért nem igazán értettem, hogy ez hogyan lehetséges). Jött a válasz, hogy utána kérdeznek, de ne nagyon várjak új ajánlatot...

Nem írtak újra, szóval ismét megkerestem őket, hogy ugyan nézzenek már utána. Még aznap jött a válasz, hogy ismét átnézték és láss csodát a hiba tényleg nem létezett (megvilágosodtak, ha már a vakuval szórakoztak)... Az ajánlat ugyan egy ezressel alacsonyabb volt, mint az eredeti, mondván hogy látványosabbak a használat jelei, de ezzel már nem akartam foglalkozni, ezt az ajánlatot végül elfogadtam.

A történet tanúsága, hogy álljatok ki az igazatokért, ne hagyjátok, hogy lehúzzanak/elnézzenek valamit, őszintén nem tudom megmondani, hogy le akartak húzni vagy tényleg elnézték/félreütötték a hibát. Bízom benne, hogy az utóbbi az igazság.

Pozitívum, hogy viszonylag könnyen el lehet érni őket chaten és segítőkészek is.

2023. aug. 30. 18:00
 12/13 anonim válasza:
Szarháziak. Karcmentes, hibátlan telómra látatlanba 67000 ftot ajánlottak. Elküldtem nekik, másfél hét múlva jött a válasz, hogy a kijelző be van égve, 14000 ftot ajánlottak. Eladtam 58000 ftért... Normálisak?! Lehúzos banda, nem ajánlom őket!
febr. 6. 20:18
 13/13 anonim válasza:

Rohadék, lehúzós banda. Eladni akartam egy hibátlan állapotú Galaxy a8-at, 29.000-et kalkuláltak, elküldtem, majd jött az értesítés, hogy be van égve a kijelző és ki kell cserélni, ami 22.000 ft-ba kerül, így csak 7.000-et tudnának érte adni, ha elfogadom az ajánlatukat.

Ezzel nem is lett volna semmi baj, csakhogy én hülye, levettem róla a berepedt (de még használható) üvegfóliát, hogy nehogy belekössenek és egy minőségi tokkal együtt küldtem el, (mert biztos voltam az eladásban) amit aztán nem kaptam vissza!

Természetesen nem fogadtam el az ajánlatot.

Elképesztő, hogy ennyire hülyének nézik az embert!

máj. 15. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!