Vajon becsaptak?
Volt egy iPhone Xr (64GB)-s készülékem, melyet "eladtam" a Rejoy nevezetű oldalon - legalábbis ez lett volna a terv.
Február 17-én jött is a futár a telefonért, 21-én jött az email, hogy a készülék megérkezett - deee onnantól semmi.
Lehet én vagyok túl türelmetlen típus, de az oldalon az van írva a gyakori kérdések rovatban, hogy általában 48 óra a telefon átvizsgálási ideje, ha esetleg túl sok készülék érkezik, akkor is kb 72 óra. De 1 hét telt el.
Emailt azóta se kaptam, az oldalon pedig azóta is a "Vizsgáljuk a telefonodat" felirattal találkozom. Ezen a ponton könyveljem el, hogy totálisan át lettem verve, vagy tényleg akkora most a telefoneladási igény, hogy mindenki oda küldi a készülékét?
Több ember is mondta hogy megbízhatóak, de írtam nekik. Majd holnap kiderül mi újság.
Csak én alapjáraton is kissé túlaggódom a dolgokat, valószínűleg most is feleslegesen pánikoltam be. :D
Nem átverés csak gondolom sok a dolguk.
Nálam a TMX szervíznél volt az hogy beadtam a telefont, elfogadtam a becsült beszámítási értékét, a szerződésüket is elfogadtam, a szerződésbe le lett írva hogy 2 héten belül utalnak... 2 hét után kb 5 ször hívtam fel őket telefonon hogy mikor utalnak, végül több hetes késéssel végül elutalták a telefon árát.
Várj türelmesen, vagy érdeklődj utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!