Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Rejoy eladás tapasztalatok?

Rejoy eladás tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék jófogáson, marketplacen stb. hasonló helyeken a telefon eladásával szenvedni. Rátaláltam a Rejoy oldalára, és ez számomra sokkal kézenfekvőbb. Viszont vegyesen olvasok róla negatív illetve pozitív tapasztalatokat is. Valaki járt úgy, hogy sokkal kevesebbet kapott az ajánlattételnél?
2023. szept. 17. 16:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%

Mindenképpen kevesebbért veszik be mint amennyiért eldutod adni.

Mint az autókereskedők.

🙂 aztán kap egy alap csinositast és nint az új

2023. szept. 17. 16:32
 2/13 A kérdező kommentje:
Igazából 15-20 k t ér maga a telefon max, mivel egy ip 8-as és képernyő illetve a hátlap szét van törve. Más hibája nincs, akksi 90%-os. Az oldal "felmérése" alapján (plussz valami kuponnal) 25-öt ajánlanak érte, nyilván megadtam hogy törött mindenhol. Ezután kíváncsi leszek, hogy milyen ok miatt akarnak majd érte kevesebbet adni :D
2023. szept. 17. 16:39
 3/13 anonim ***** válasza:
48%
Elég jó áron veszik be, és minden oké volt. Az emaghoz tartozik a cég, szóval nem valami jöttment cég
2023. szept. 17. 18:55
 4/13 anonim ***** válasza:
67%

"Az emaghoz tartozik a cég, szóval nem valami jöttment cég"

Az Emag eleve leszerződik minden jöttmenttel, a felelősséget áttolva. Szóval ezzel ne álltasd magad, se másokat.

2023. szept. 17. 23:06
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Már ne is haragudj, de eladói oldalról milyen negatív tapasztal érhet? Úgy őszintén. Kényszerít rá valaki, hogy olcsón átadd a terméket vagy mire kell gondolni? Te döntöd el, hogy elfogadod-e az ajánlatot vagy nem.
2023. szept. 20. 18:41
 6/13 A kérdező kommentje:

"Ez a cég egy kalap szar. Elküldtem egy hibátlan telefont (használtan kb. 250k) nekik, majd jelezték, hogy kijelzőhibás és ajánlottak érte

80k-t. Természetesen nem fogadtam el, így visszaküldték (futárnak történő átadás után 5 munkanappal jelezték, hogy szerintük hibás, majd eltelt még közel 2 hét, mire visszakaptam a telefont - 18 napig volt náluk). Ahogy megjött a telefon, a kijelző mértani közepén végig van karcolva, mintha vonalzó mentén húzták volna, valamint foglots a hátlap, mintha leszedték volna. Lehúzás az egész! Nem ajánlom senkinek!"

A link: https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..

"Már ne is haragudj, de" ismételten gondolt át mégegyszer, hogy milyen negatív tapasztalatok lehetnek a pénzt eltekintve :)

2023. szept. 20. 21:41
 7/13 anonim ***** válasza:
41%
Jó nagy marha, aki vaktában elküld úgy készüléket, hogy semmi bizonyítékot nem rögzít előtte az állapotáról. Eleve nem is küldenék el semmit, hanem bevinném és nézzék meg a szemem láttára. Ha normálisan intézem el, akkor milyen negatív dolog érhet? Semmi.
2023. szept. 20. 22:11
 8/13 A kérdező kommentje:

21. Században élünk, ha már van ilyen lehetőség, élek ezzel, mivel NINCS időm fél órát utazni a legközelebbi GSM boltba leadni a telefont úgy, hogy du 5 kor érek haza minden nap..

És mégis milyen bizonyítékokat vársz? 🤣

Előtte hirdettem marketplacen, van róla pár fotóm, más bizonyítékot kétlem hogy lehetne kreálni 😃

2023. szept. 21. 15:27
 9/13 anonim ***** válasza:

Nézd, ha vakon elpostázod, akkor lelked rajta, de akkor ne az üzletet okold, ha találnak rajta hibát és mégsem kapsz annyit, amennyit reméltél. Arról meg pláne nem az üzlet tehet, ha nem fogadod el az ajánlatot és buktad a postaköltésegeket. Azt a negatív kommentelőt az üzlet értékelési alól legszívesebben töröltetném, mert egy beképzelt sz.r szalak, aki ezeken akadt fenn. Ne a véleményéből vond le a következtetéseket.

Másfelől én is voltam már úgy, hogy teljesen hibátlanként árultak valamit, amikor személyesen találkoztunk és kifogásoltam esztétikai hibákat, kopásokat, akkor közölte velem a tag, hogy ja, az neki nem számít hibának. Meg amikor objektívet vásároltam és állt benne a por... Hát az neki nem számít hibának, mert ki lehet fújni (ja, jó pénzért). Az ilyenek esnek mindig pofára, hogy mekkora összeget akarnak árulni az árból, mert szerintük az hibátlan.

2023. szept. 21. 15:34
 10/13 anonim ***** válasza:
Az Android kicsit belejavított, de remélem érthető volt.
2023. szept. 21. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!