Rejoy eladás tapasztalatok?
Mindenképpen kevesebbért veszik be mint amennyiért eldutod adni.
Mint az autókereskedők.
🙂 aztán kap egy alap csinositast és nint az új
"Az emaghoz tartozik a cég, szóval nem valami jöttment cég"
Az Emag eleve leszerződik minden jöttmenttel, a felelősséget áttolva. Szóval ezzel ne álltasd magad, se másokat.
"Ez a cég egy kalap szar. Elküldtem egy hibátlan telefont (használtan kb. 250k) nekik, majd jelezték, hogy kijelzőhibás és ajánlottak érte
80k-t. Természetesen nem fogadtam el, így visszaküldték (futárnak történő átadás után 5 munkanappal jelezték, hogy szerintük hibás, majd eltelt még közel 2 hét, mire visszakaptam a telefont - 18 napig volt náluk). Ahogy megjött a telefon, a kijelző mértani közepén végig van karcolva, mintha vonalzó mentén húzták volna, valamint foglots a hátlap, mintha leszedték volna. Lehúzás az egész! Nem ajánlom senkinek!"
A link: https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
"Már ne is haragudj, de" ismételten gondolt át mégegyszer, hogy milyen negatív tapasztalatok lehetnek a pénzt eltekintve :)
21. Században élünk, ha már van ilyen lehetőség, élek ezzel, mivel NINCS időm fél órát utazni a legközelebbi GSM boltba leadni a telefont úgy, hogy du 5 kor érek haza minden nap..
És mégis milyen bizonyítékokat vársz? 🤣
Előtte hirdettem marketplacen, van róla pár fotóm, más bizonyítékot kétlem hogy lehetne kreálni 😃
Nézd, ha vakon elpostázod, akkor lelked rajta, de akkor ne az üzletet okold, ha találnak rajta hibát és mégsem kapsz annyit, amennyit reméltél. Arról meg pláne nem az üzlet tehet, ha nem fogadod el az ajánlatot és buktad a postaköltésegeket. Azt a negatív kommentelőt az üzlet értékelési alól legszívesebben töröltetném, mert egy beképzelt sz.r szalak, aki ezeken akadt fenn. Ne a véleményéből vond le a következtetéseket.
Másfelől én is voltam már úgy, hogy teljesen hibátlanként árultak valamit, amikor személyesen találkoztunk és kifogásoltam esztétikai hibákat, kopásokat, akkor közölte velem a tag, hogy ja, az neki nem számít hibának. Meg amikor objektívet vásároltam és állt benne a por... Hát az neki nem számít hibának, mert ki lehet fújni (ja, jó pénzért). Az ilyenek esnek mindig pofára, hogy mekkora összeget akarnak árulni az árból, mert szerintük az hibátlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!