Mit gondoltak az Oukitel U7 pro telefonról?
Egy éve vettem 20-22ezer forintért Kínából, és már akkor is kifutóban volt. Ettől függetlenül egy jó készülék, bár én szinte csak telefonálásra használom, ritkán netezésre.
Ezt a 30-40 ezres árat nem igazán értem (mire jó), még garanciával sem. Ebayről még mindig 18-22 az alja. Olcsó Kínai telefont azért veszel, mert úgyis szarsz a garanciára, ha elromlik veszel egy másikat, vagy 1 év múlva kijön megint valami jobb modell és könnyebben elengedsz egy 20 ezres független hűségidő nélküli telefont, mint amit 1-2 év hűséggel 50 ezerért veszel, vagy más neves márkát függetleneül 80-90-ért, és ugyannannyit tud mindkettő.
Egyik ismerősöm nemrég vett egy Oukitel k10000-et. Azt mondja, hogy a hosszú akksi időn kívül semmi jó nincs benne. A hardvere elég gyengus, még nincs meg 1 hónapja sem, de már csomó alkalmazás akad, többször is lefagyott, sokszor belassul stb. A szoftverén látszik h csak összegányolták, sok helyen félig magyar, félig angol a szöveg benne. A GPS pontatlan. A kamera lassan fókuszál, és a képminősége is csapnivaló, videót csak 720p-ben vesz fel.
Nem tudom, hogy ez az u7 pro mennyivel jobb/rosszabb a 10000-nél, de az előbbiekből kiindulva én nem annyira bízom ebben a márkában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!