Rejoy eladás tapasztalatok?
Ezért is tettem fel a kérdést, mert nem akartam teljesen vakon elküldeni egy cégnek a telefonomat. Youtubeon rengeteg szponzorált videót találtam a cégről, emiatt ezek csak pozitív vélemények, magyarán (számomra) nem 100%-ban reálisak. Itt is feltettek már róla kérdéseket, de inkább a vételről, az eladás részéről nem nagyon, és azóta eltelt egy kis idő.
A szállítás ingyenes, azt nem buknám.
Már fentebb leírtam, hogy nincsen jó állapotban külsőre (teljesen törött képernyő és hátlap), szóval nem adtam meg fals információt az állapotával kapcsolatban, ezt is belekalkulálták az árba természetesen.
Szóval csak szimplán érdekelt volna, hogy kinek mi a tapasztalata az oldallal kapcsolatban, aki ténylegesen adott is el már készüléket nekik. Nyilván, hogyha egy pár éve kiadott, jó állapotú készülékem lenne, akkor nem adnám el nekik -40K-val olcsóbban, de magánszemélyeknek alapból kevesebbért akartam lepasszolni, és itt legalább nem kell azon aggódnom, hogy nem veszik át a csomagot, nem tetszik 1 hét után és visszakérik a pénzüket stb.
Szia, bemásolom egy másik kérdéshez írt válaszomat, meg kiegészítem pár gondolattal:
"Az eladás....
Ez egy kevésbé pozitív történet. Egy 2019-ben bemutatott középkategóriás androidos telefonra kaptam egy 27k-s ajánlatot, amit a magam részéről korrektnek éreztem, kipróbáltam a telefont, én sem éreztem magamat elfogultnak, voltak az oldalán karcok.
A bevizsgálás tovább tartott, mint a hirdetett, de egy hét alatt megvoltak vele. Itt jött a feketeleves. 10k az összeg amit ajánlottak, "nem működő zseblámpa, nem cserélhető" leírással. Ekkor felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, hogy ezzel mégis mizu? (előtte használtam a telefont, meg is néztem, minden... ezért nem igazán értettem, hogy ez hogyan lehetséges). Jött a válasz, hogy utána kérdeznek, de ne nagyon várjak új ajánlatot...
Nem írtak újra, szóval ismét megkerestem őket, hogy ugyan nézzenek már utána. Még aznap jött a válasz, hogy ismét átnézték és láss csodát a hiba tényleg nem létezett (megvilágosodtak, ha már a vakuval szórakoztak)... Az ajánlat ugyan egy ezressel alacsonyabb volt, mint az eredeti, mondván hogy látványosabbak a használat jelei, de ezzel már nem akartam foglalkozni, ezt az ajánlatot végül elfogadtam.
A történet tanúsága, hogy álljatok ki az igazatokért, ne hagyjátok, hogy lehúzzanak/elnézzenek valamit, őszintén nem tudom megmondani, hogy le akartak húzni vagy tényleg elnézték/félreütötték a hibát. Bízom benne, hogy az utóbbi az igazság.
Pozitívum, hogy viszonylag könnyen el lehet érni őket chaten és segítőkészek is."
Amit mindenképp tanácsolnék, hogy becsomagolás előtt csináljatok róla valami videót (én nem csináltam, valószínűleg segített volna) bizonyítéknak, hogy nincs karc törés és egyéb látható hiba. Én egy régebbi telefont szívesen beküldenék újra, valószínűleg egy újabb, magasabb kategóriás telefonnál jobban jársz, ha te adod el, alapvetően a piaci ár alatti ajánlatot fogsz kapni. Ha jól értem a te telefonod alapvetően törött és ezt jelezted is nekik, szerintem (és ez nem tanács) nem veszíthetsz rajta sokat, nyilván nem tudom, hogy a belseje egyben van e :D A legrosszabb esetben, elutasítod az ajánlatot és visszakapod a telefont (remélhetőleg abban az állapotban, amiben küldted)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!