Rejoy vélemények tapasztalatok?
Ha eladni szeretnél, HARDVERAPRO-n többet kapsz a telefonért
Ha vásárolni szeretnél, HARDVERAPRO-n olcsóbban kapod meg.
Én el akartam adni nekik egy telefont (Huawei Mate 40 Pro), az ajánlatuk 140.000 Ft volt, majd miután megnézték, közölték, hogy 35.000-t adnának érte, mert szerintük sérült a kijelző. (karcosként jelöltem meg)
visszakértem a kkészüléket, majd HARDVERAPRO-n eladtam 150.000 Ft-ért
Ja, eredeti dobozában küldtem el nekik, de a dobozt már nem kaptam vissza, REJOY-os zöld dobozban kaptam meg...
Oké, hogy írják, hogy nem tartják meg a dobozt, de legalább affig félre tehetnék, amíg nem valósul meg valójában az üzlet.
Felejstsük már el a hardverapro-t, az az oldal tele van kereskedőkkel meg telefonos kisbuz1kkal akik félmilliós kínai telefonokat cserélgetnek.
Ha te átlagos halandóként akarsz telefont eladni az oldalon, akkor ahoz több száz értékelés kell meg hogy hibátlan iphone vagy samsung legyen. Ha bármi mást akarsz eladni azt fikázzni fogják és hirdetheted örökké.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=Rejoy
Ez már a 200-adik ugyan ilyen kérdés, itt utána olvashatsz
#4 Érdekes, én nagyon átlagos vagyok, nem kereskedek aktívan, kb. 5 eladáson vagyok túl.
Mégis jóval többet adtak a telefonért ott, mint amennyit a Rejoy adott volna.
#7 Huawei telefont adtam el nemrég. Amin nincs Google szolgáltatások.
A Rejoy le akart húzni.
H.aprón két nap alatt elkelt.
A Rejoy legnagyobb előnye, hogy 2 év garanciát vállalnak a használt termékekre, ami nem kevés idő. Ezért cserébe magasabbak az áraik, mint amiért sok magánszemély árulja ugyanazt a készüléket.
Ha magánszemélytől vásárolunk, úgy olcsóbb, de nincs rá garancia. Ha pár hét vagy hónap múlva meghibásodik, nincs kihez fordulni (akitől vettük, biztos nem fog segíteni benne, ha szerencsénk van, talán sikerül olyan szervizt találni, ahol meg tudják javítani, de nem biztos). Értem, hogy amikor eladja, hibátlan, és jóhiszemű az eladó meg a vevő is, ugyanakkor bármikor jelentkezhet egy olyan probléma, amire egyik fél sem számított.
Melyik éri meg jobban? Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, de ha ismeretlentől vásárolunk, kiadunk nem kevés pénzt, és ezért még garanciát sem kapunk arra, hogy jó, ezt én elég rizikósnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!