Netfone vélemények?
Szia!
En is a Vodatol mentem at hozzajuk, de nekem kevesebb mint fele annyiba kerul a csomagom, mint elotte.
A Voda halozatat hasznalja, így minosegben pontosan ugyan az, amilyen elotte volt, sot a telefonbeszelgetesek meg jobbak. A varolista hosszu, miutan leadtad a rendelésed online akar egy hónap is eltelhet, mire kartyahoz jutsz. Az ugyintezok (telefonos) nalam annyira nem voltak kedvesek, viszont naprakeszek/felkeszultek voltak. A szolgaltatast tobb mint fel eve használom, egyszer sem volt vele gondom. Az applikacio letisztult, teljesen jol mukodik.
1-jen van mindig fordulonap, ennek ellenere a szamlat 13-17 kozott kaptam eddig meg.
Nem bantam, hogy valtottam, s ha lejar a husegem, akkor a jelenlegi 6.490 helyett valami 7.500 Ft koruli osszeget kell fizetnem, de nekem ez is total megéri.
Hátránya:
Ugy tudom, hogy vilag napijegy nincs. Tehat ha EU-n kivul szeretned hasznalni a telefonod, akkor egy eldobhatos SIM-t kell feltoltened, es azt tudod hasznalni, így elony ha dual sim-es a telod, ha szoktal utazni.
1. vagyok
Az EU-ban viszont tudod hasznalni a telod, nekem 100 gb-bol 18 gb net hasznalhato fel.
Csak jót tudok róluk mondani: kedvesek , segítőkészek, a megrendelések száma szerint szerződéskor tenyleg lehet hosszabb / rövidebb a kártya postázásának ideje. De ezt leszámítva , tényleg bármilyen probléma esetén próbálnak azonnal olyan megoldást találni , hogy az előfizető is jól járjon.
Én a Covid-dili kirobbanása elott pár honappal szerződtem hozzajuk, 3 hónap múlva sajnos az egywni valalkozasom tonkre ment , ezen idő alatt a tartalekaim elfogytak , jeleztem nekik ,( kb6. Hó elején) hogy sajnos a fenti okokból penzugyi gondjaim vannak , épp allast keresek, a tartozást feléjuk elismerem , megfizetem amint ugy allok anyagilag .
Lényeg megnyugtattak, hogy 6 honapig halmozhatom a havu dijat utana a szamot korlatozzak, de megegyezhetünk, hogy a felhalmazott hatralekot mennyi reszletben tudnam visszafizetni es , ha rendezve lesz akkor a szamot visszaaktivaljak . Gyakorlatilag 5 havi szamla dija halmozódott fel , egyosszegben rendeztem feléjuk es ket oran belul hivtak az utalast kovetoen, hogy latjak a tartozast rendeztem , koszonik es a megegyezes szerint ők is elinditottak a azam reaktiválását, max. 2 oran belul teljesen helyre all a szamhoz tartozo osszes szolgaltatas elerhetosege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!