Mi a véleményeteket a Xiaomi Redmi telefonokról? Melyik éri meg jobban? Tartósak, sokáig bírják?
Figyelt kérdés
ápr. 18. 23:24
1/11 anonim válasza:
Nem tudom mennyi a kereted, de ha tartósság akkor Samsung vagy Apple.
2/11 anonim válasza:
Jaj ha tarthatóság , istenem de uncsi már
5 éve van xiaomi sose volt semmi felé baja
3/11 anonim válasza:
ha tartost akarsz ės normálist akkor xiaomit soha ne vegyėl , akkor inkåbb samsung, google pixel,motorola ,vagy iphone.
4/11 anonim válasza:
Miert ne venne xiaomit? Ezeket mi alapjan irjatok, hogy nem tartos? Nekem utobbi 6 evben csak xiaomi telefonjaim voltak es semmi gondom nem volt veluk, sot a samsungok kb 1 ev utan elkezdtek mind belassulni es akadozni pedig mindig csucskategorias s szerias telefonjaim voltak, a xiaomival ilyen nincs. Most is egy 13T pro rol irok.
5/11 anonim válasza:
Nekem az van, átlagos felhasználó vagyok, évek óta működik hibátlanul. Most is arról pötyögök.
6/11 anonim válasza:
Ezen felul van itthon xiaomi, csavarhuzo keszlet, robotporszivo mar 5 eve ami 1300 ciklust takaritott es meg sose volt szervizbe. 2 okos lámpa, air fryer, okos dugaljak, ablaknyitas erzekelok, 2 legszuro, 2 kamera, wifi routher, okosóra, 2 autós kamera, 2 kompresszor, 2 auto indito akkumlator. Egy új robotporszivo a regit pedig tokeletes allapotba egy ismerosomnek adtam, azota is jol takarit. És ezek kozul 1 sem romlott el soha és egy se volt szervizben, szoval kb ennyit arrol hogy a xiaomi nem tartós.
7/11 anonim válasza:
Családban van pár ilyen telefon. Idős nyugdíjas édesanyám és középkorú középvezető testvérem használja. Olyan 4 évente szokták cserélni ezeket. Nem panaszkodtak rájuk sosem. Testvérem egy középkategóriás 12est használ, anyám pedig egy legalapabb 13ast. Nem játszanak rajtuk, telefonálás, netezés, social media megy rajtuk, meg némi fényképezés.
8/11 anonim válasza:
mert volt fiamnak xiaomi 1 év utån cserėlni kellet. ės egy hirhedt kém telefon.
9/11 anonim válasza:
És mit kémkednek le rólad? Szerinted a kinaiak a te képeidre recskaznak? :D semennyire se jobban kém mint akarmelyik googlet is futtato telefon
10/11 anonim válasza:
Nekem Redmi 6-om van, már 5 éves. Egyetlen baja, hogy az akksi azért már viszonylag gyorsan merül használat közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!