Miért szeretik az iphone-t az emberek?
Figyelt kérdés
1 hete vettem egy iphone 13-as okostelefont, de még nem érzem miben lenne jobb a korábbi samsunga52s telefonomtól. Maga a kép és videóminőség is rosszabb mint a samsungé, pedig nem kicsi az árkülönbség2024. jún. 21. 18:11
3/6 Veteránmacska válasza:
Kell mèg egy kis idő hogy ki ismerd a fortélyait, türelem adj neki időt. Aztán garantàlom h nem fogsz visszavàltani semmi képp.
4/6 anonim válasza:
Nekem nincs, de biztos vagyok benne, hogy (hasonlóan más műszaki eszközökhöz) érdemes elolvasni a leírását, a neten is van egy csomó útmutató, van millió bemutató videó, nem minden nyilvánvaló azonnal. A képek és videók rosszabb minőségét pedig őszintén szólva nehéz elhinni.
5/6 Közveszélyes Kontár válasza:
irtam milyenje volt
amugy eleg nagy Mpx elteres van koztuk
sok mastol is fugg a kep szoftveres dolgoktol is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!