Miért nem szeretik az emberek a Bada rendszert?
Oké, nem nagyon viszi a flash-t (az Opera Mini letöltésével egyébként ezt részben lehet orvosolni), ez egy hibája, de egyébként nem rossz rendszer, vannak rá ingyenes játékok (3D, RPG, stb.) és segédprogramok is. Ráadásul vannak benne olyan funkciók is alapból, ami sok android rendszerverzióból hiányzik (képernyőmentés, gyárilag beépített task manager), meg azért stabilabb is, nem? Persze nem az androiddal versenyez, nyilván az előnyben van, én is használtam, de mi miatt fikázza mindenki a Badát?
Bada 2.0, Wave II
1. Flash-nek telefonon nincs értelme. Semmi. Már böngészőben sem nagyon a PC-n.
2. Nem a játékok határozzák meg a rendszer használhatóságát
3. "vannak benne olyan funkciók is alapból, ami sok android rendszerverzióból hiányzik (képernyőmentés, gyárilag beépített task manager)"
Ezek androidban is benne vannak.
Azért fikázzák mert nincs támogatása, a samsung is magára hagyta. Halva született gyermek volt, a saját termékeik csináltak neki konkurenciát. A boltjában alig van alkalmazás, azok is olyanok amilyenek.
Nem mindegyik android verzióban van pl. képernyőmentés. Az én Galaxy S-emben sem volt.
De MOSTANI állapotában mi a baja a rendszernek?
Az, hogy már a samsung se foglalkozik kb. 2 éve vele...
Android 4 óta a képernyőmentés alap, de az is már 2-3 éve, hogy kijött...
PC esetén is ugyanez megy, sőt szinte bárhl máshol is...
Tegyél android 4-et a galaxy s-re és megoldható...
Rootolás után pedig tehetsz rá akár 4.4-et is. (Ezt bada-n soha nem fogod tudni, lévén nincs már fejlesztés)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!