Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az emberek mért szeretik...

Az emberek mért szeretik fikázni az Iphonet?

Figyelt kérdés

2012. jún. 10. 20:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%
Mert nem mindenkinek futtja rá. Másrészt annyi pénzért jobb telefont is lehet kapni, bár tény hogy a legstabilabb op.rendszer az iPhone-okban van.
2012. jún. 10. 20:50
 2/13 anonim ***** válasza:
90%

Ennek több oka van. Az egyik az iphone felhasználók egy része, konkrétan azok akik megveszik hogy lefotozzak magukat a tukorben hogy kindenki lassa hogy iphonejuk van de a "fészen" kivul semmi mas funkciot nem hasznalnak, csak az alma logo a lenyeg a hatlapon. A masik indok meg a magyarokra jellemzo mar elnezest fillerb*szo mentalitas. Az ilyen beallitottsagu embernek tularazott az ihpone es nem erti minek fizesse meg az almalogot mikor "negyvené' " van android ami ugyanazt tudja csak jobb. Az esetek nagy reszeben az az igazsag hogy mindket fel ugy nyilakozik a konkurenciarol( ios android) hogy fogalma sincs hogy milyen amasik csak egy forumon olvasta kovacs istvantol hpgy az android az jo mert az iphone az draga es fizetni kell mindenert.

Ugyhogy altalaban ( ertsd: esetek 90%a) minden szidas alaptalan. Majd most jonni fognak ilyen me olyan telefonguruk akik ilyen uzletben dolgoztak es ennyi telefont probaltak hogy ez nem igy van, megnyugtatlak az ilyen emberek elfogult kamugepek:)

Amugy nekem egy iphoneom van de mivel sokat telefonalok rohadt sok husegpontom van igy barmely keszulek 1000 forint szamomra es teljesen megvagyok elegedve a keszulekkel semmi kvetnivalo nincs vele de egy zte bladet is elfogadnel barmikor:)

2012. jún. 10. 20:54
 3/13 anonim ***** válasza:
68%
Nem ide találták ki szerintem. Amerikában jó, mert mindenkinek az van, és kompatibilisek egymással, de itt kevés van, és konkrétan használni sem lehet. Nekem nincs, de nincs vele bajom, biztos jó telefon, de annál nem lehet megcsinálni, hogy lemerül a telód, átteszed máséba a SIM-et, hogy telefonálj, mert még a kártya sem egyforma. Nem tudsz bluetoothon küldeni semmit, mert csak Iphone-nal kompatibilis, stb... Amúgy jó telefon, de itt még nem elég elterjedt, hogy minden funkcióját ki tudd használni.
2012. jún. 10. 21:02
 4/13 anonim ***** válasza:
68%

Az átlag amerikai gyűlöl mindent, ami nem "amerikai".Értsd: autók, kenyér, telefonok, stb."

Ott leginkább 2 teló létezik: Blackberry és iPhone.Bár az előbbi kanadai, ott az üzleti előnyök miatt terjedt el, bár azóta annyira rákaptak a qwerty billentyűre, hogy minden EU-ba szánt csúcsmodellnem van egy qwerty-s amerikai tesója, viszont ez itt most lényegtelen, maradjunk az iPhone-nál.

Ahogy itt már mondták is, nem ide találták ki.Ott, kint van óriási hifi hangfal iphone dokkolóval, elektromos tolószék-re szerelhető vezérlőegység, aminek iphone dokkolója van és arról lehet irányítani, a csúcs hotelekben az iPhone-ra töltik az ajtónyitó appot, ha épp kell, a gyereknek iPhone vezérelte távirányítós helikoptere van, és autója(bár ez kis hazánkban kapható), sőt, még olyan lakáson belüli elektronikus rendszer is van, ami teljesen automatizálja a lakást, és iPhone-ról gombnyomásra elhúzza a függönyt, elővarázsolja a tévét, felolvassa az emailjeidet, vagy épp a kádban a hőfokvezérlő elektronika iPhone-nal, amin bepötyögöd a hőfokot, és pont olyan hideg, vagy meleg víz jön.

Illetve azt azért tudni kell, hogy ott kint amerikában fizetnek is a szolgáltatásokért, kint nemigen jellemző a jailbreak, hogy utána warezolgatni lehessen össze-vissza, hanem fizetnek a zenéért és a fizetős appokért.

Illetve az imac, macbook, ipad, iphone, és egyéb i cuccok között teljes az átjárhatóság, így minden egyszerűbb.

Itt meg megy a fikázás, hogy nem lehet küldeni-fogadni, de szar a zárt OS, de a stabilitása emiatt is van egyfelől.

Illetve érdemes megemlíteni, hogy az iPhone-t mégiscsak egy fizetős zenebolt köré építették, így ne csodálkozozzon senki, hogy fizetni kell.

Az viszont tény, hogy androidos berkekben és a Windows Phone vonalon van erősebb hardverrel szerelt gép olcsóbban is, de hát kinek mi a preferáltja.

Illetve az is közrejátszik, amit az első mondott, hogy itt Magyarországon általában apuci kicsi lányának, meg anyuci pici fiának van iPhone-ja azért, mert végre nem bukott meg a gyerek a gimi harmadik osztályában, és jönnek az általánosítások, hogy aki iPhoneja van, az egy sznob paraszt, holott nem a telefon a hibás, hanem az ember, mert hajlamos a másikkal szembeni előítéleteit a tárgyakra is átvetíteni.Holott ez csak egy sz*ros telefon.

Kb. ezért.Meg azért mert gyűlölködésben toplistás ország vagyunk.

2012. jún. 10. 23:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Vajon komolyan érdekel valakit,hogy miért fikázzák a telóját ? Engem nem.. 2007-töl-amikor még csak szürkeimportból lehetett beszerezni a telefont -van iphone-om ,gyakorlatilag a megjelenése elött a mai értelemben vett "okostelefon" kategória nem létezett ( egy wm6.tal kiadott pda-t nem sorolnék ide) . Vannak fikázók,vannak erösebb hardverek -de ettől függetlenül a mai napig minden igényemet kielégiti a telefon . Korábban eszembe nem jutott volna,hogy egy szoftverért fizessek ,de amióta itt ennyire egyszerüvé és olcsóvá tették ,azóta nem gondolkozom a lopott sw.használatán .

Hogy konkrétan 100%-ban kihasználom-e minden funkcióját ? Nem, töredékét a tudásának. Hogy 100%-ban ki tudja elégiteni a telefon a vele szemben támasztott követelményeimet ? Igen, maximálisan . Hogy érdekel-e ha valaki nem sokkal drágábban 20 magos,5trillió gigahertzes 128 megapixeles fényképezövel szerelt 12"-os kijelzös telefont vesz ? Nem,használja egészséggel . Hogy érdekel-e,hogy valaki ismerve vagy ismeretlenül(ez utóbbiból van több) fikázza az Iphone-t vagy a használóját ? Nem . És ha elfogadsz egy javaslatot : Te sem törödsz vele . Ettől nagyobb öröme az életben ne legyen :)

2012. jún. 11. 10:33
 6/13 A kérdező kommentje:

"Mert nem mindenkinek futja rá."

-Szóval egyrészt irigység!

"jobb telefont is lehet kapni, bár tény hogy a legstabilabb op.rendszer az iPhone-okban van."

-Kit érdekel a jobb hardver ha egyszerűen gördülékenyebb valami és gyorsabb? :S

"iphone felhasználók egy része, konkrétan azok akik megveszik hogy lefotózzak magukat a tükörben hogy mindenki lássa hogy iphonejuk van de a "fészen" kívül semmi más funkciót nem használnak"

-ez azért elég vicces indok volt!Mert más fajta telefon felhasználók egy része is ugyan ezt csinálja!És ez se ad indokot hogy egy jó telefon lefikázására maximum a pózerekére! :S

-túlarázott az ihpone es nem érti minek fizesse meg az almalogót mikor "negyvené' " van android ami ugyanazt tudja csak jobb.

-Ezt csak azok mondják akik még nem használtak iPhone telefon 1 hónapig egy android telefon után!

"Nem ide találták ki szerintem."

És akkor fikázni kell?

"Az viszont tény, hogy androidos berkekben és a Windows Phone vonalon van erősebb hardverrel szerelt gép olcsóbb"

-Hiába az erősebb hardver ha nem működik olyan jól!Egy videojátéknál se csak a csúcs grafika számít kell oda a játékélmény is!

"Vajon komolyan érdekel valakit,hogy miért fikázzák a telóját ? "

-Igen érdekel mert nem értem amikor olyanokat írnak hogy az Iphone egy sz@r meg annyit tud mint egy kő darab stb...

2012. jún. 11. 11:12
 7/13 anonim ***** válasza:

Amit tőlem idéztél, lehagytad a legfontosabbat.A "... de hát kinek mi a preferáltja." mondatrészt.

Direkt azért írtam, hogy se te, kérdező ne köss bele, se senki más.Mindenki azt részesíti előnyben, amelyiket, és kész.Van akinek kell a bivaly hardver, mert erre izgul rá, akkor vesz androidos telót.Van, akinek nem kell a csicsa, a minimalsta dizájn híve, és szereti a stabil rendszert, az vesz magának wp7-et, és van, aki szereti az átjárhatóságot az I cuccok között, a stabilitást, a remek alkalmazásokat, az könnyen kezelhetőséget és magát az érzést, hogy egy Apple cucc boldog tulaja, akkor vesz egy iPhone-t, és kész.

Ezen nem kell mit szájkaratézni.

Mert azért remekül belekötöttél mindenki válaszába is, csak akkor nem értem miért voltál kíváncsi más véleményére, ha nem fogadod el?!

2012. jún. 11. 11:23
 8/13 A kérdező kommentje:
Mert vártam valami értelmes indokot!
2012. jún. 11. 17:53
 9/13 anonim ***** válasza:

Jaa, hogy szerinted itt senki nem adott neked értelmes választ.Semmi gond, nem muszáj itt feltenni a kérdésedet, vannak egész klassz külföldi portálok is, ahol esetleg "értelmesebb" választ/válaszokat is kaphatsz.

És így maximum nem pontozod le azokat, akik igyekeznek javítani az hasznossági arányon, vagy épp merő jóindulatból pazarolták rád az idejüket.

Épp ezért nyomok is mindenkinek egy hasznost, a mihez tartás végett.

2012. jún. 11. 18:06
 10/13 anonim ***** válasza:
Én voltam, aki mondtam, hogy nem feltétlen tudod kihasználni Magyarországon. Szerintem egyáltalán nem fikáztam, elmondtam, hogy nincs vele bajom. Én nem tudnám használni, és félteném is, mert nekem a telefonáláson kívül 17 évesen arra kell a telefon, hogy zenét hallgassak, internetezzek, küldözgessek dolgokat, stb. De tudom, hogy például nagybátyám Iphone 4-et használ, és imádja, mert konkrétan egy számítógép van a kezében, amin tud e-mailozni, bármit pillanatok alatt letölteni, megnézni. És tudom, hogy erre jó, és tökéletes, és ha megteheti, és szüksége van rá, akkor nagyon jól jár vele. De én személy szerint nem tudnám kihasználni, de ettől függetlenül egyáltalán nem fikáztam.
2012. jún. 11. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!