Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért merül ilyen gyorsan au...

Miért merül ilyen gyorsan au új Iphone-om?

Figyelt kérdés
Magában merült 10 százalékot, úgy hogy nem is nyúltam hozzá, mert aludtam. Pedig most rendeltem egy napja
2024. jún. 17. 18:30
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
új korában ez van. Majd pár nap után beáll rendesen. Ilyenkor csinál minden kutyafülét a háttérben a rendszer. Felismeri a képeket, meg hasonló dolgokat. Nincs baja.
2024. jún. 17. 18:49
 2/9 anonim ***** válasza:
3%
Folyamatos Messenger és egyéb használat meríti őket nagyon
2024. jún. 17. 18:54
 3/9 anonim ***** válasza:
3%
Az új iPhoneok baromi gyorsan merülnek. Magától is lemerül nap végére egy kis messenger használattal, igen. Ezért dolgoznak most is valami új dolgon a legújabb szériánál, mert baromi sok kritika érte az akku idejét.
2024. jún. 17. 19:01
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
Milyen típus egyébként?
2024. jún. 17. 19:05
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Eddig csak az 1-es adott jó választ, indexelést végez a rendszer, hogy gyorsan hozzáférj minden fájlhoz. Ez beletelik pár napba.
2024. jún. 17. 19:47
 6/9 anonim ***** válasza:
3 hónapos iPhone-om és 4 napot bír
2024. jún. 17. 20:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Nagyobb frissítések után (és a tiéd most tuti kapott) 1-2 napig gyengébb az üzemidő.

Plusz ha éjjelre be van nyomva a mobilnet, akkor bizony az is csipegetheti az aksit.

2024. jún. 17. 21:53
 8/9 anonim ***** válasza:

Az normális ha merül egy éjszaka alatt. Bár nem tudom hogy mennyi a normális, nekem 3%ot merül egy éjszaka alatt, max 6%. De nekem Android 6000-es aksi van.

Kapcsolold ki a wifit és amit nem használsz

2024. jún. 18. 09:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem egy éjszaka alatt merült le. Lefeküdtem másfél órára délután
2024. jún. 18. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!