1 hete vettem egy iphone 15 pro-t de tul gyorsan merül?!
Istyle-ban vasarolt, azt mondtak ki kell cserelni az akkumulátort.
De nem lehet azonnali cserét kérni?
Mik a szabályok ilyenkor? Mi nem akarjuk hogy egy hetes telefonba belepiszkáljanak.
Vagy a pénzt visszaadják ilyen esetben?
Ha online rendeltétek, akkor ott a 14 napos elállás.
Ha személyesen vettétek, akkor csak 3 napon belül cserélték volna meghibásodás miatt. Így marad a szervízelés. Nem tudtok mit csinálni sajnos.
Én is azt kérdem mennyire merül?
Mennyi ciklus van benne? Beállítások-›Általános-›Infó és legalul írja. Legalább 5-6 ciklus legyen benne mire véleményt mondasz az akksiról. Új akksinál sosem lesz jó az akkudiő a legelején.
Aztán ott vannak a szoftveres dolgok amiket csinál a háttérben a telefon. Én 15 Pro Maxot vettem és nálam is vacak volt az akkuidő és melegedett is rendesen. Mert rendezgette a dolgokat képeket beindexelte, felismergette az embereket, macskákat stb. Hagyni kell erre is időt. Minél több képet, adatot teszel rá, annál többet.
Minimum 5-6 ciklust és 1 hetet adj neki.
Az istíle pedig hivatalos szerviz, nekik nyugdtan megengedheted hogy belepiszkáljanak.
Mint irtam ISTYLE-ban vasarolt tehat UJ
500.000 kp-ra ki lett fizetve.
10# ez csak UJJ-gyakorlat kérdése.
Ha lemerült, akkor már az ékezet fárasztó...
:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!