Gyorsan-sokat merül az iPhone és nagyon gyorsan töltődik, miért?
Na az az iOS 17 még csak a fejlesztőknek szóló béta. Azt nagyon gyorsan operáld le róla és teszteld a telefont iOS16-al.
Ha úgy is gyorsan merül, akkor átb..tak! Az iPhoneba rossz az akkumulátor, csak a %-ot kiütötték belőle, ezért mutatja 100%-nak. Mivel gyorsan is töltődik, sajnos úgy tűnik az akku a rossz. A gyors merülés és töltés az elöregedett, halott akksik tipikus jellemzője.
Vagy az iOS 17 a baj, vagy az aksin nem valós a százalékos érték.
Mikori a telefon? Van róla számla? Ha 2-3 hónaposnál idősebb és nincs aksi cseréről valami szervizes papír (mert ugye az is garanciás), akkor én nagyon kételkednék benne, hogy az 100%-on maradt.
Ha van az aksiról papír, hogy nemrég cserélték, akkor valószínűleg az iOS lesz a gond.
"mert programozó vagyok és kell hogy tudjak hozzá majd fejleszteni"
és egy akku kímélő programot írnék hozzá...
Az a gond, hogy a gyors merülésre lehet okot keresni, ha van ok egyáltalán.
De ha egy akkut túl gyorsan fel lehet tölteni, az szimplán azt jelenti, hogy túl hamar telítődik, azaz kevés fér bele, azaz kevés a kapacitás.
Ezt kellene megmagyarázni...
Ha programozó lennél, akkor tudnád, hogy egy ennyiranagyon korai iOS mennyire megbíthatatlan, nyers. Összerakták annyira, hogy lehessen promózni, de semmi nem működik rajta rendesen. Egyszer tettem fel az első dev bétát, soha többet!
De OK, magyarázzuk meg a merülést az iOS-al.
A gyors töltődést viszont nem lehet semmi mással magyarázni, csak az elhasználódott akkumulátorral.
Ki kellene cserélni az akksit és úgy tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!