Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Gyorsan-sokat merül az iPhone...

Gyorsan-sokat merül az iPhone és nagyon gyorsan töltődik, miért?

Figyelt kérdés
Körülbelül másfél hete kaptam egy 100%-os akkumulátorral rendelkező iPhone 12-es modellt, és a tegnapi nap folyamán eszméletlen gyorsan lemerült, pedig mindig nagyon figyelek arra hogy takarékoskodjak az energiával, folyamatosan optimalizáltan töltöm a telefont, mindig a megfelelő százalékok között tartom hogy me roncsolódjon, és az Apple által javasolt magsafe töltést használom, valamint a legújabb, iOS 17.0-es verzió fut rajta. Mi lehet a probléma?
2023. jún. 14. 14:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
az iPhoneok soha nem az akkuról voltak híresek. ezt tapasztalatból tudom, nekem is iPhone van, és elégedett vagyok vele pedig van olyan hogy naponta 3-szor is kell töltenem. az meg a másik, hogy a beta verzió még televan buggal, még most tesztelik, így derülnek ki a hibák. ez szívja is az akksidat. nekem is fura volt először, de aztán megszoktam hogy többször töltsem. az előttem válaszoló is nagyon jól leírta.
2023. jún. 16. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!