Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket vegyem, HTC Wildfire...

Melyiket vegyem, HTC Wildfire vagy Samsung Galaxy Spica?

Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 15:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia, eggyértelműen a HTC-re szavazok. Sokkal jobb telefon mint a samsung.
2010. okt. 30. 18:44
 2/8 A kérdező kommentje:
A HTC képernyője viszont kisebb.
2010. okt. 30. 20:14
 3/8 anonim ***** válasza:
spica. nagyon kicsi az a wildfire kijelző, csak nézz képeket róla. engem zavarna hogy megveszek egy 70-80ezres telefont, és ennyire gyenge kijelzőre futja.
2010. okt. 31. 21:30
 4/8 A kérdező kommentje:
De csak azért van kicsi kijelzője, mert így butították le a Desirehez képest. Egyébként láttam már Wildfiret, tényleg nem nagy és szerintem nem tud semmivel többet. A Spica és a Wilfire érintőképernyője olyan mint az iPhone kijelzője, hogy hőre érzékel?
2010. okt. 31. 22:27
 5/8 anonim ***** válasza:

igen, olyan. nekem spica van, és könnyen megszoktam ipod touch után.

a wilfire-nek meg nincs semmi köze a desire-hez, írták mobilarénán is (csak úgy néz ki. majdnem).

wildfire képminőség:

[link]

[link]

2010. nov. 1. 16:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát tényleg nem túl jó a képe. De talán pozitívuma a Wildfirenek az a kis körgyűrű a képernyő alatt, ami netezésnél nagyon jól jön, mert egy kurzort lehet vele irányítani.
2010. nov. 1. 16:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem is nagy dilemma volt, de a Wildfire mellett döntöttem végül.

Egy elég részletes összehasonlítás:

[link]

Röviden: a nagyobb memória és a kisebb képernyőfelbontás miatt gyorsabb a 2.0-es Android a WF-en (a Spicán eredetileg 1.6 van, de frissíthető), illetve a Sense UI sokat hozzátesz a felhasználói élményhez (szebb, és kezelhetőbb meg tud mindenféle apró, de szellemes trükköket). Ha számít, nagyobb a kamera felbontása is, és szintén kellemesebb a kezelőfelület, mint a 'gyári' androidos. Nekem tetszik, hogy nincs annyi gomba a Wf-en, mint a Spicán (amin az Android 1.6 miatt van van annyi).

A Spica mellett szólhat a nagyobb képernyőfelbontás (HVGA a Wf QVGA-jával szemben), és a jobb hangzás (a legtöbb androidos telefonban, így a Wf-ben sincs hangszínszabályzó, a Spicában van).

Ha tudsz várni egy kicsit még, akkor várj 1-1,5 hóapot, amíg megjelennek a karácsonyi ajánlatok, illetve hátha behozza vmelyik szolgáltató a HTC Gratia-t, ami tkp a Wildfire szintje, csak "rendes" HVGA kijelzővel, picit gyorsabb processzorral és 2.2 Androiddal (az Észak-Amerikában HTC Aria néven forgalmazott készülék európai kiadása, az Aria-ról itt egy kritika: [link]

2010. nov. 1. 21:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Biztos hogy várok addig, ugyanis karácsonykor venném.
2010. nov. 2. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!