Miért halt most be a hatéves "Xiaomi Redmi Note 5" telefonom, egyik percről a másikra?
Mindez most történt, nincs egy órája se. A halál beálltának körülményei:
Azt láttam hogy a képernyő sehogy sem akar feléledni, akárhogyan is értem hozzá, miközben az értesítő led pulzált (ez normális, amikor mondani akar valamit)
Hard resetet nem engedett, illetve a pulzálás abbamaradt,
viszont nem volt válaszul rezgés, a képernyő is maradt töksötét.
A haláleset előtt 2 órával még vidáman nyomkodtam, rendesen működött,
és 75%-on volt, amikor eltettem a szokásos helyre.
Fizikai sérülés nem érte.
Második telefonomként évek óta minden egyes nap használtam, nyomkodtam 1-2 órát, és halvány fogalmam sincs, ma mi történhetett,
mert semmit nem csináltam máshogyan mint korábban bármikor.
Ezt a telefont főleg telefonálásra és hangfelvételek készítésére használtam, viszont a felvételek csak a belső tárhelyen vannak,
és most így nem érem el őket, pedig kellenének.. :-(
Még nem adtam fel, próbálkozom az újraélesztéssel:
ráraktam töltőre (úgy h tényleg 75%-on volt amikor legutóbb működni láttam)
és mivel mérőn keresztül töltöm,
azt látom hogy vesz fel az áramot (már bő tíz perce),
ugyanakkor, változatlanul semmire nem reagál, a képernyője töksötét, és az értesítési led is.
Mire készüljek lelkileg?
"vagyis semmi meglepő nincs abban hogy ez a telefon közel hat év után behalt."
Ez nekünk nem újdonság, ha visszaolvasol, ugyanezek lettek megfogalmazva másként.
??
Én él nélkül írtam. Ha topikot nyitok, végül mindig megírom hogy mi fejlemény történt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!