Ha egy okos mobiltelefonnak ki szerelem a képernyőjét majd bekapcsolom akkor ugyanúgy működni ? És meg lehet vele így azt csinálni hogy belépek másik mobilról vagy számítógépről és ugy használom?
Korunk MacGyvere kérdését olvashattuk.
😂🤣😂🤣🤷♂️🤷♂️🤷♂️🤦♂️
Ha úgy szereled ki a képernyőt, hogy nem "bántasz" semmit, akkor működőképes marad.
Korábban telepített MyPhoneExplorer kliens programmal hozzáférhető a "belseje", rajta lévők fájlok másolhatók és így tovább..
Távirányítható, PC képernyőről elérhetők egérrel a menüpontok, amik oldalt olvashatók.
SMS minden további nélkül olvasható, PC-ről írva, küldve megválaszolható.
Mehet netán, kérdés a sebességével elégedett leszel-e?
Lassú az átvitel, amit írtam arra teljesen jó, lassú a képernyőváltás..
Lassú a fájlátvitel, mondta.
Egy hdd is lényegesen lassabb mint egy ssd, de az ilyen távoli asztaloknál több másodperc késés is lehet. Nem a belső hálót használja alapesetben hanem kimegy a jel az egyik eszköztől sok állomáson keresztül egy műholdig is akár, majd vissza a másik eszközhöz, ami reagál, visszaküld adatcsomagokat, ami szintén akkora utat tesz meg akkor is ha pár centire vannak egymástól. Egy telefonhívás is így működik pl. Ez azért nem kevés ping.
Mindegy, szerintem felejtsd el.
A kérdéseid alapján olyan alapszintű informatikai tudással se rendelkezel hogy mindkét telefont tönkre tennéd csak így.
Nézz inkább YT-on egy step by step tutorialt ami h.lyebiztos.
Azzal úgyse vagy kisegítve ha pl ilyeneket írunk hogy én pl legutóbb a törött képernyős fájlátvitelt úgy oldottam meg hogy kihasználva a droid belső linuxát, csak ssh-ztam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!