Ha megfőznek egy telefont (pl samsung s24 ultra) akkor életbe marad még?
Figyelt kérdés
Forralják 30 percig2024. máj. 27. 19:22
1/19 A kérdező kommentje:
Sima vízes forralásra gondolok első sorban
2024. máj. 27. 19:23
2/19 anonim válasza:
Annak nagyon hamar vége lesz.
100 fok környékét nagyon sok alkatrész nem bírja ki és elolvad. Az akkumulátornak is kampec lesz fél-1 percen belül.
3/19 anonim válasza:
Szerintem nem mert megfől az akksi meg a processzora és így kampó...
4/19 A kérdező kommentje:
És ha csak 80 fokig forralják a vizet és azon is tartják a fokot?
2024. máj. 27. 19:40
5/19 anonim válasza:
Kizárt. De ha teszel mellé egy kis répát meg sót, levesnek talán jó lesz.
6/19 anonim válasza:
80 fokig hol forralsz? Kilimanjárón?
7/19 A kérdező kommentje:
Gáztűhelynél
100 fokon már forr a viz nem?
2024. máj. 27. 19:57
8/19 anonim válasza:
De most utoljára 80 fokról volt szó...
9/19 A kérdező kommentje:
Igen csak kérdezte előttem egy válaszoló hogy mivel melegíteném fel 80 fokra a vize, erre írtam a választ.
2024. máj. 27. 20:04
10/19 anonim válasza:
Tanítani próbált. Kis hazánban uralkodó légnyomáson tényleg 100 Celsius fok környékén forr a víz. Ahhoz hogy 80 fokon forrjon kisebb nyomás kell.
De hogy. akérdésre is válaszoljak: 80 fokon is megdöglene fél óra alatt a telefon.
De miért nem nézel ilyen videókat? A youtuben van sok ahol megfőzik a telefonokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!