Már 36,8 a hőmérsékletem, de olyan melegem van hogy azt hiszem élve megfőznek?
Figyelt kérdés
Ez ellen lehet valamit tenni? Hagyni hogy elmuljon vagy lehet magamat huteni? Iszonyuan rosszul vagyok... 3 napig magas lazam volt, ugy tunik ma megy le, de most esku talan meg rosszabbul is vagyok, mint eddig... izzadok, egy pulcsit nem birok el magamon... viszont felek ha nem oltozok fel akkor meg megfazok aztan csak rosszabb lesz :(2019. febr. 27. 10:08
1/3 anonim válasza:
Mozogj, igyál sokat.
Az az elmúlt három nap kikészítette a testedet, mint fizikailag, mint pedig mentálisan.
Viszont, ha nem ettél eleget az elmúlt napokban, ajánlok egy cukormérést. Lehet 3-4 körül van, ami igen kellemetlen néhány embernél.
Vagy pedig, olyan gyógyszert szedtél be, aminek ez a mellékhatása.
2/3 anonim válasza:
Ha otthon vagy, talán egy langyos zuhany segítene.
Ha nem vagy otthon, csak óvatosan a nekivetkőzéssel!
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom, mentek a zold kezek.. :)
Hat az teny es valo hogy etelben nem vittem tulzasba az elmult napokat, leves, meg 1-2 pogacsa, joghurt... mas nem is ment le.
Most eppen probalom visszaszerezni az eromet.
Lezuhanyoznom meg muszaj is volt... most itt ulok egy torolkozoben de nem visz ra a lelek hogy feloltozzek
2019. febr. 27. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!