Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Wifi jelszót hogyan lehet...

Wifi jelszót hogyan lehet megnézni android eszközön?

Figyelt kérdés
A konkrét a következő: adott egy wifi hálózat x helyen, ahol a tulaj új eszközt vett, de a jelszó, amit valamikor felírt nem működik. Erre a hálózatra az én mobilom is rákapcsolódik automatikusan, ha ott vagyok, tehát az én telefonomon és tabletemen is el van mentve a jelszó. Hogyan tudnám ezt a jelszót megnézni, anélkül hogy az adott wifire kellene kapcsolódni?
2024. máj. 19. 08:26
1 2
 11/18 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#9 valoban az jo lenne

csak nem tudom mennyire menne ez neki ha magatol nem tette meg

ujrakonfigolni routeert

vagy belepni ra es atirni jelszot

nem mindenkinek magatol ertetodo egyszeru dolog ez sem

2024. máj. 19. 10:01
 12/18 A kérdező kommentje:

10!

Samsung Galaxy S24, nem gondolom hogy oxlan buta lenne. Még mindig az a probléma, hogy két különböző országban vagyunk, ergo én nem tudok anyám hálózatára kapcsolódni innen, neki meg nem fogadja el a jelszót. Mivel nem kapcsolódok az ő hálózatára, nem is tudom megosztani. A saját, jelenleg használt wifimnel van ez az opció, amit linkeltél, de az ugye egyértelműen nem segít itt

2024. máj. 19. 10:04
 13/18 A kérdező kommentje:

11

Anyám nem mai gyerek, nehéz lenne neki elmagyarazni mit kell tennie....

2024. máj. 19. 10:05
 14/18 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

S24 en qr kod se kellene siman megnezheto lehetne ha csatlakoznal hozza

ha root jogod lenne akkor is a fajlban megnezheto lehetne ahova menti

igy igazan csak az lehetne pl ha taveleressel betudnal lepni de ahhoz tudni kene ip cimet

belepesi felhasznalonevet es jelszot

es persze ha nincs letiltva

2024. máj. 19. 10:33
 15/18 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

vagy pl elvileg van olyan lehetoseg is ha mindket eszkoz tamogatja akkor osszes kapcsolatot meg lehet osztani

S24 tamogatja

de anyukadnak milyen mobilja van?

annyira egyszerunek ez sem tunik es ha nala nem is lehet akkor szinten kihuzva

2024. máj. 19. 10:39
 16/18 anonim válasza:
Wifi beállítás-->3.pötty jobb felső-->speciális beállítás-->hálózatkezelés-->anyud wifi nevét kikeresed és átküldöd neki a jelszót szövegként
2024. máj. 19. 10:50
 17/18 A kérdező kommentje:
Közben megoldódott, a testvérem beugrott hozzá és megcsinálták azzal a megosztassal, amit belinkeltél. Köszönöm a segítséget
2024. máj. 19. 10:52
 18/18 Szervizmérnök úr ***** válasza:

- A QR-kódot lementettem képernyőképként, utána a "Galériában" a Google Lens pillanatok alatt beolvasta róla a Wifi-jelszót.

-Mellesleg a mama egyáltalán nem fér hozzá a Wifi-eszközhöz, hogy leolvasta volna?

- Gyakori eset, hogy az ember saját kézírásában is elnézi a nulla vagy o-betűt, egyebeket.

2024. máj. 19. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!