Wifi jelszót hogyan lehet megnézni android eszközön?
#9 valoban az jo lenne
csak nem tudom mennyire menne ez neki ha magatol nem tette meg
ujrakonfigolni routeert
vagy belepni ra es atirni jelszot
nem mindenkinek magatol ertetodo egyszeru dolog ez sem
10!
Samsung Galaxy S24, nem gondolom hogy oxlan buta lenne. Még mindig az a probléma, hogy két különböző országban vagyunk, ergo én nem tudok anyám hálózatára kapcsolódni innen, neki meg nem fogadja el a jelszót. Mivel nem kapcsolódok az ő hálózatára, nem is tudom megosztani. A saját, jelenleg használt wifimnel van ez az opció, amit linkeltél, de az ugye egyértelműen nem segít itt
11
Anyám nem mai gyerek, nehéz lenne neki elmagyarazni mit kell tennie....
S24 en qr kod se kellene siman megnezheto lehetne ha csatlakoznal hozza
ha root jogod lenne akkor is a fajlban megnezheto lehetne ahova menti
igy igazan csak az lehetne pl ha taveleressel betudnal lepni de ahhoz tudni kene ip cimet
belepesi felhasznalonevet es jelszot
es persze ha nincs letiltva
vagy pl elvileg van olyan lehetoseg is ha mindket eszkoz tamogatja akkor osszes kapcsolatot meg lehet osztani
S24 tamogatja
de anyukadnak milyen mobilja van?
annyira egyszerunek ez sem tunik es ha nala nem is lehet akkor szinten kihuzva
- A QR-kódot lementettem képernyőképként, utána a "Galériában" a Google Lens pillanatok alatt beolvasta róla a Wifi-jelszót.
-Mellesleg a mama egyáltalán nem fér hozzá a Wifi-eszközhöz, hogy leolvasta volna?
- Gyakori eset, hogy az ember saját kézírásában is elnézi a nulla vagy o-betűt, egyebeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!