Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Wifi jelszót hogyan lehet...

Wifi jelszót hogyan lehet megnézni android eszközön?

Figyelt kérdés
A konkrét a következő: adott egy wifi hálózat x helyen, ahol a tulaj új eszközt vett, de a jelszó, amit valamikor felírt nem működik. Erre a hálózatra az én mobilom is rákapcsolódik automatikusan, ha ott vagyok, tehát az én telefonomon és tabletemen is el van mentve a jelszó. Hogyan tudnám ezt a jelszót megnézni, anélkül hogy az adott wifire kellene kapcsolódni?
2024. máj. 19. 08:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
41%
Megkérdezed a tulajt
2024. máj. 19. 08:39
 2/18 A kérdező kommentje:

"...a tulaj új eszközt vett, de a jelszó, amit valamikor felírt nem működik. "

Lehet nem érthetően fogalmaztam meg, de a tulaj szeretne kapcsolódni a saját hálózathoz, de nem jó a jelszó amit valamikor felírt

2024. máj. 19. 08:40
 3/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem áll össze a kép, ha új eszközt vett, akkor azon is ve kellett állítani a jelszót
2024. máj. 19. 08:47
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Gyárilag nem fogja kiírni, de QR kóddal megoszthatod a jelszót, amit egy másik telefonnal beolvasol, de nem gyári kamera appal, hanem pl. lent linkelttel. Ez ki fogja olvasni a QR kódból a jelszót és így már tudni fogod.

[link]

2024. máj. 19. 08:48
 5/18 A kérdező kommentje:
Most szeretné beállítani az új telefonon a jelszót, de amit felirt nem működik. A kérdés még mindig az, hogy én itthon, a saját eszközömön, ami amúgy automatikusan kapcsolódik az ő halozatara, ha ott vagyok, meg tudom e nézni valahogy a jelszót hogy tudjak neki segíteni
2024. máj. 19. 08:50
 6/18 A kérdező kommentje:

4!

De hol találom ezt? Nálam csak a hálózat neve jelenik meg, az "auto reconnect", MAC address type es MAC address opciok

2024. máj. 19. 08:52
 7/18 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Wifi reszletes beallitasaiban

de amikor kapcsolodsz wifihez csak akkor tudod megosztani

2024. máj. 19. 09:35
 8/18 A kérdező kommentje:

7!

Gondolom igen, de nem vagyok ott. A kerdes, hogy innen, 1500km távolságból én a saját eszközömön hogy tudom megnezni az elmentett jelszót, hogy tudjak segíteni az anyámnak, aki otthon van.

Nálam nincs ilyen opció, hogy wifi részletes beállításai.

2024. máj. 19. 09:38
 9/18 anonim ***** válasza:
18%

Én inkább új jelszót állítanék be.

Mehet a gyári beállítások a routerre

Már ha a router aljára írt gyári jelszó nem érvényes.

Ha kell, akkor a szolgáltató csatlakozási beállításokat is újra kell konfigurálni egy reset után.

Esetleg még ha kábelesen csatlakozó eszköz van, akkor azzal lehetne megpróbálni belépni a router menüjébe, és átírni a jelszót egy olyanra, amit meg tudtok jegyezni, márhák 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ olyat kéne megadni, amit meg tudtok jegyezni. Írjátok fel, nyomtassatok róla qr kódot

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

2024. máj. 19. 09:51
 10/18 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

miert milyen mobil az?

[link]

ez hatha segit

ha olyan egyszeru buta telo hogy nincs megosztas benne akkor sehogy

forras allomanyokhoz se tudsz akkor hozzaferni mert az megnehezebb

2024. máj. 19. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!