Wifi jelszót hogyan lehet megnézni android eszközön?
"...a tulaj új eszközt vett, de a jelszó, amit valamikor felírt nem működik. "
Lehet nem érthetően fogalmaztam meg, de a tulaj szeretne kapcsolódni a saját hálózathoz, de nem jó a jelszó amit valamikor felírt
Gyárilag nem fogja kiírni, de QR kóddal megoszthatod a jelszót, amit egy másik telefonnal beolvasol, de nem gyári kamera appal, hanem pl. lent linkelttel. Ez ki fogja olvasni a QR kódból a jelszót és így már tudni fogod.
4!
De hol találom ezt? Nálam csak a hálózat neve jelenik meg, az "auto reconnect", MAC address type es MAC address opciok
Wifi reszletes beallitasaiban
de amikor kapcsolodsz wifihez csak akkor tudod megosztani
7!
Gondolom igen, de nem vagyok ott. A kerdes, hogy innen, 1500km távolságból én a saját eszközömön hogy tudom megnezni az elmentett jelszót, hogy tudjak segíteni az anyámnak, aki otthon van.
Nálam nincs ilyen opció, hogy wifi részletes beállításai.
Én inkább új jelszót állítanék be.
Mehet a gyári beállítások a routerre
Már ha a router aljára írt gyári jelszó nem érvényes.
Ha kell, akkor a szolgáltató csatlakozási beállításokat is újra kell konfigurálni egy reset után.
Esetleg még ha kábelesen csatlakozó eszköz van, akkor azzal lehetne megpróbálni belépni a router menüjébe, és átírni a jelszót egy olyanra, amit meg tudtok jegyezni, márhák 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ olyat kéne megadni, amit meg tudtok jegyezni. Írjátok fel, nyomtassatok róla qr kódot
🤦♂️🤦♂️🤦♂️
miert milyen mobil az?
ez hatha segit
ha olyan egyszeru buta telo hogy nincs megosztas benne akkor sehogy
forras allomanyokhoz se tudsz akkor hozzaferni mert az megnehezebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!