Miért érzem azt hogy ráznak a lakásban a fém burkolatú eszközök? Mivel tudom megnézni hogy tényleg van rajtuk feszültség?
Figyelt kérdés
Pár hete azt vettem észre, ha hozzá érek a páraelszívó burkolatához az nem megcsíp, tehát nem statikus töltésről van szó. Hétvégén pedig a szivattyúnkal jártam így, eresztette egy kicsit a cső és a slag találkozásánál, megfogtam a fém csövet ami jön ki a szivattyúból és rendesen éreztem hogy ráz, nem nagy erővel de mégis olyan volt mintha áram lenne benne. Pedig földelt a konnektor a páraelszívónál is és a szivattyúnál is. Pár héttel ezelőtt semmi ilyet nem észleltem. Hogy tudom kimérni, vagy ellenőrizni van e feszültség a berendezések burkolatán?2013. jún. 19. 15:51
1/1 anonim válasza:
Szerezz be egy fáziskeresőt és megtudod hogy tényleg feszültség alatt van-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!