Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Valóban működik a feszültség...

Kukuri kérdése:

Valóban működik a feszültség stabilizálás? Lehet ezzel spórolni? Vagy csak kami mint sok más?

Figyelt kérdés

Találtam egy Villanyóra lassító ketyerét. Volt már valakinek szerencséje ilyen készülékhez? Valóban működik?

Itt találtam. [link]

2012. júl. 25. 19:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Kamu! Feszültségstabilizálás akkor kell ha van egy készülék ami érzékeny a túlfeszültségre azért hogy nem károsodjon.Pld egy tűzhely fűtőszála nem károsodik ha több feszültséget kap előbb fő meg az étel.
2012. júl. 25. 19:40
 2/16 anonim ***** válasza:

Érdekes dolog a fizika! Gondolom emlékszel még az általános iskola 7. fizika órájára. Ohm törvényére gondolok, az első ugye ha a feszültség megnő az áramerősség lecsökken ez persze ugyanazon ellenállás mellett értendő.A másik hogy a feszültség rúgások néhány század másodpercig tartanak amit az óra mechanikai tehetetlensége miatt nem fog kijelezni.

Villszer

2012. júl. 25. 20:12
 3/16 anonim ***** válasza:

Ez tényleg működik.

Írja is hogy világít benne egy led.

A többi már nem igaz.

2012. júl. 27. 07:55
 4/16 anonim ***** válasza:

Mekkora átverés!!!

Egy elektronikával foglalkozó szakember csak nevet ezen a badarságon!

2012. júl. 27. 19:07
 5/16 Olga néni ***** válasza:
Az ELMŰ, meg az EON baromira ráállt ezekre a kütyükre. Mondjuk erre nem, mert ez egy rakás sz@r, de vannak ennél komolyabbak, durva lebukási veszéllyel, és későbbi fizetési kötelezettséggel. Nem játék!
2012. júl. 30. 22:42
 6/16 anonim ***** válasza:

" Olga néni válasza:

Az ELMŰ, meg az EON baromira ráállt ezekre a kütyükre."

Ne viccelj, erre mit kell ráállni?

Egy ártalmatlan sz@r az egész.

Nem gondolod komolyan hogy bárki is komolyan venné rajtad kívül?

2012. júl. 31. 12:19
 7/16 Olga néni ***** válasza:
Bocs, nem erre álltak rá. Vannak ennél komolyabb cuccok is, azokkal tényleg lehet áramot lopni, meg lebukni is nagyon.
2012. júl. 31. 22:47
 8/16 Timi323 válasza:
Én sem hittem a Hongkongból származó csodamodemben ami visszafejti a wifi jelszavakat amíg nem rendeltem egyet, ma már tudom hogy tényleg működik. Tehát 100%ban biztos választ csak az adhat aki vett és tesztelte. Ha tényleg szart sem ér akkor miért érdekli ennyire az eont is itt egy videó pl : http://www.youtube.com/watch?v=CwyGR-Dkbds Ezt a szar dumát amit az eonos nő mond elég nevetséges próbálja a népet hülyíteni. A készülék nem illegális több európai országban forgalomba van, ez nem azt jelenti hogy tényleg működik is és nem is akarom reklámozni tehát olyan írjon inkább aki ténylegesen kipróbálta ne az aki 75-ben elektronikát tanult
2012. szept. 22. 12:39
 9/16 anonim ***** válasza:

"" tehát olyan írjon inkább aki ténylegesen kipróbálta ne az aki 75-ben elektronikát tanult""

75-ben a fizikai törvények ugyanolyanok voltak mint most! Semmit nem változott!

Aki ezt a "stabilizáló" marhaságot elhiszi az nem elktronikai szakember,. Ez egy jónagy átverés aki kitalálta meggazdagodik belőle.

2012. szept. 22. 15:48
 10/16 Timi323 válasza:
Gondolom te is vettél akkor azért vagy benne olyan biztos hogy semmit nem ér :)) vagy netalántán te nem az eon-nál dolgozol?? :) ha tényleg nem ér semmit 3000ftért egy próbát akkor is megér nekem ha három napra lerakod a cigit már megvan az ára.
2012. szept. 26. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!