Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A pletykák szerint az iPhone...

A pletykák szerint az iPhone 16-nak is 60Hz-s kijelzője lesz. Ez igaz?

Figyelt kérdés
Már lassan az alsó kategóriában is ciki lesz a 60Hz, és állítólag az Apple idén is ilyen képfrissítéssel akarja kiadni a iPhonokat. Szerintem ez még az SE-nél is gáz lenne, de egy 300+ ezres telefonnál mindenképpen az.

2024. máj. 16. 01:23
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
21%

":) neked édesem a büdösèletbe nem volt hosszútàvon atulajdonodban ájfon :)"

Most ugye nem kezdünk el azon vitatkozni, hogy nekem mi van a tulajdonomban? :D Csak jobban tudom, ugye? :D Valami hihetetlen dolog, hogy az ember egy 15 éves Honda árának a harmadát rá tudja szánni egy telefonra, vagy mi? :D

"Ahogy neked is, másnak is lehet véleménye."

Akkor miért visonkodsz, hogy a kérdés kapcsán kifejtem a véleményemet? Komolyan, egy 60 Hz-ről szóló kérdésnél számodra meglepő, hogy erről beszélünk?

"Na látod. Ha téged érdekel a 120 Hz akkor nosza. Vegyél androidot. "

Őőőő, az Android egy OS. Nem igazán tudom megvenni. :) De Apple telefon is van 120 Hz-el évek óta, szóval nem is értem ezt a felszólítást.

"Mobiltelefon szaküzletem van, megfordult párszáz, ha nem ezer telefon a kezeim közt. Elhiheted, több reálisabb rálátásom van a dolgokra mint neked mezei felhasználóként."

Oszt akkor ez miben nyilvánul meg?

"Másrészt vissza kérdeznék. Mi a biztonságosabb? Egy ujjlenyomat olvasó vagy face id? Előbbit míg alszol simán kinyitják. Utóbbit senki, mert ha alszol akkor csukva van a szemed. Ha csukva van a szemed a face id nem old fel."

Egyrészt beállítás kérdése, hogy kell-e figyelni a FaceId-t a feloldáshoz, másrészt az összes biometrikus azonosítós megoldás kinyitható a tulajdonos hozzájárulása nélkül. Már el is képzeltem, hogy betörnek hozzám éjjel, aztán a betörők az ujjamat nyomogatják a kijelzőhöz. Milyen szerencse, hogy FaceID van a telefonomon! Tökre megúsztam, ugye? Biztos nem fognak megpofózni, hogy nézzek rá a telefonra, ugye? :D Sőt mondok még jobban: kiverik belőled a jelszót és tök mindegy. :)

(Nyilván egy kellő hosszúságú jelszó a legjobb védelem, nem a FaceId meg az ujjlenyomat.)

A 3D-s arcazonosítást sem az Apple találta ki, ha emlékszel még írisz szkenneres telefonok is voltak régen. Nem ettől lesz egy Apple telefon 400 ezer forint.

2024. máj. 31. 15:36
 32/35 anonim ***** válasza:
36%

"Ha neked a képfrissítés a mindened, létezik már 144Hz-es android is."

Na ezt még külön még egyszer: nem a képfrissítés a mindenem, de ezért a pénzért, ebben a ligában ez már régesrégen alap. Kiveri az ember szemét a különbség.

De ha nem érted, akkor próbáljuk meg így: autót sem veszek 10 millióért úgy, hogy nincs benne légkondi. Így világos? Nem a légkondi a mindenem, de 10 millióért már legyen alap. Már lassan nem tudom milyen példát írjak, hogy felfogjátok, bár valószínűleg semmilyet, tényleg kritika nélküli fanboyok vagytok. :)

2024. máj. 31. 15:38
 33/35 A kérdező kommentje:
És tényleg maradt a 60Hz...
szept. 10. 20:55
 34/35 anonim ***** válasza:
71%
Az átlag iphone használónak jó lesz az, jól van az úgy. Majd megvédik a 60 hertz-et, hogy a 120 hertz nem is olyan fontos és ezt 400 ezerért(!) elvárni luxus...
szept. 10. 23:03
 35/35 anonim ***** válasza:
53%
Hát idén sem váltom le az iPhone 13-mat azt hiszem... vagy majd maximum egy S25-re jövőre. :)
szept. 11. 00:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!