A samsung kijelzője tényleg szebb az iphone kijelzőjénél?
Sok helyen olvastam, hogy írják.
Pl. a Samsung Galaxy S23 Ultra kijelzője szebb az iPhone 14 Pro-nál?
(VICC)
;;Latod, mindenki azt irja hogy szebb, ezert jobb a samsung, vitanak vege.
Mindenki mondja jajjj ki vesz androidot ha van 500 ezruk telefonra.. Hat ha csunya kepernyon akarsz tartalmat fogyasztani akkor go ahead vegyel 500 ezerert iphone-t. :D;; (VICC, nekem is iPhone-om van, 14 Pro, X-rol valtottam, egyebkent tenyleg van valami kulonbseg a ketto kozott, mert haveromnak s22 ultra-ja van, azzal hasonlitottam ossze amikor megvettem.)
(REAL TALK)
*Egyebkent nem vagyok boomer, mert itt sok van, meg proli sem. Ezt a valaszt azert irtam, hogy elegedettek legyenek velem, mert eddig az iphone-t istenitettem, sokkal jobb az iPhone-nal. De jonnek az olyanok akik DM-ben beszolnak, hogy az iPhone-nak nem jo az akksija, mert kisebb milliamper akksi van benne, ilyenekre ne hallgass, ezek vagy 8 altalanossal rendelkeznek, vagy csak szimplan boomerek.*
Hogy a Samsung gyártja az iphone kijelzőket, az nem jelenti azt, hogy ugyan olyan képet ad. 🫣
Szubjektív kinek mi tetszik. Nekem az iphone-é, mert ehhez szoktam, de nem mondom, hogy ez jobb. Ha valaki erősködne vagy nem ismeri a két készüléket, nézze meg a DXO oldalán hány pontra értékelték őket. Ha ezt nézzük, akkor az iphone jobb kijelzővel rendelkezik egy hangya f.sznyit, de semmiképp nem rosszabb a 14 Pro Max, mint a másik.
Szóval erős kijelentéseket ne tegyünk első válaszolók. A lényeget leírta a 4-es kommentelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!