Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mekkora annak az eséyle, hogy...

Mekkora annak az eséyle, hogy a szervizbe küldött mobiltelefonomról ellophatnak rólam fontos adatokat?

Figyelt kérdés

Nos mivel én soha nem voltam az a tipikus "személyes adatokat 100 jelszóval titkositó ember" igy a mobilomohoz lényegében aki hozzá fér az könnyedén hozzá juthat a személyes adataimhoz és én ezért most rettentően aggódom igy szervizbe küldeni a probléma pedig az hogy nem vagyok képes a telót egyátalán bekapcsolni, hiába töltöm és nyomom a bekapcsolás gombot semmi.Utána olvastam a neten és nagy valószinűséggel aku probléma.

Szerintetek ha sikerül megjavitani a telóm, akkor a szervizelők még le is fogják tesztelni az egyéb funkcióit, pl. fényképező, hangszóró, mikrofon stb.?

ápr. 27. 08:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Két tekektálás között - ha nincs se ujjlenyomat, se kód, se semmi - bizony bekukkant az ember a fotók közé.
ápr. 27. 13:04
 12/17 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

igen kerdezo

aligvarjak hogy szep fiatal ruhatlan lanykakat lassanak

szoval

ahogy te is vartad es orultel nem?

mas is igy van

azert jo az sd kartya

nagyja adat azon lehet akor azt meg kikapod es kalapacsal osszezuzod

ápr. 27. 14:57
 13/17 anonim ***** válasza:
Ami a telefonodon van adatként, az is titkosítva van.
ápr. 27. 20:54
 14/17 anonim ***** válasza:

Kb semmi ha szervíz elött

lemented az adataidat gépre majd gyári visszaallítást csinálsz, a szervíz utan meg visszaállítod az adatokat

ápr. 27. 23:36
 15/17 anonim ***** válasza:

#13, hiába van "titkosítva" ha nincs semmilyen zárolás a készüléken.

#14, és ezt hogyan kiviteleznéd akkumulátorhibás, azaz üzemképtelen készüléken?

ápr. 28. 08:26
 16/17 Hintalow ***** válasza:
Amúgy ne azon legyèl hogy megnèzik az adataidad, hanem hogy le legyenek mentve, kb. minden szervìzben egy gyári beállìtásokra rakással indìtanak, ès törölnek mindent ami rajta van.
ápr. 29. 13:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Személyes adatok ide vagy oda az orvosoknak is feljelentési kötelezettségük van ha lőtt sebbel vagy eltitkolt szüléssel kapcsolatos szövődményekkel találkoznak..

Ha a telefonodon készült képeken felismerhető vagy gyermek kínzás közben vagy az iszlám állam kivégző tanfolyamain való részvételen akkor ne számíts sok jóra.

máj. 11. 11:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!