Mekkora annak az eséyle, hogy a szervizbe küldött mobiltelefonomról ellophatnak rólam fontos adatokat?
Nos mivel én soha nem voltam az a tipikus "személyes adatokat 100 jelszóval titkositó ember" igy a mobilomohoz lényegében aki hozzá fér az könnyedén hozzá juthat a személyes adataimhoz és én ezért most rettentően aggódom igy szervizbe küldeni a probléma pedig az hogy nem vagyok képes a telót egyátalán bekapcsolni, hiába töltöm és nyomom a bekapcsolás gombot semmi.Utána olvastam a neten és nagy valószinűséggel aku probléma.
Szerintetek ha sikerül megjavitani a telóm, akkor a szervizelők még le is fogják tesztelni az egyéb funkcióit, pl. fényképező, hangszóró, mikrofon stb.?
Senki nem fogja a fényképezőt letesztelni aksicsere után. Viszont simán lehet, hogy a szervizes bekukkant a fényképek közé, bár ez elvileg szigorúan tilos.
De tudod mit? Ha neked annyira nem fontos a személyes adataid (vagy a recskázós fényképeid) védelme, hogy valamilyen képernyőzárolási megoldást használj, akkor meg is érdemled, hogy az egész napiszar a te kis pelyhes fütyiden röhögjön.
"Senki nem fogja a fényképezőt letesztelni aksicsere után"
én az előző kommentemben azt akartam kifejteni, hogy egy ilyen probléma után a szervizes még le is teszteli ezen a funkción kivül még többet is vagy simán ha elindul már küldődik is vissza?
meg amugy utójára pont egy felnőtt tartalmú filmet néztem rajta és aközben kapcsolt ki magától igy azt még bezárni sem értem el...
Attol is félek hogy ujrainditáskor a megnyitott chrome ablak megmarad...
Na akkor még egyszer, mert úgy látom, a mondanivalóm lényege elkerülte a figyelmedet:
Ha neked annyira nem fontos a személyes adataid védelme, hogy valamilyen képernyőzárolási megoldást használj, akkor így jártál.
Na akkor leírom még egyszer, utoljára, nagyon lassan, hogy te is megértsd:
Nem tudjuk, mi folyik az adott szervizben. Elvileg nincs oka a szervizesnek az alkalmazásokat megnyitogatni egy aksicsere után, és gyakorlatilag is tilos a személyes adatok átnézegetése.
Ennek ellenére könnyen lehet, hogy a szervizes kíváncsiságból belenézeget a személyes dolgaidba, ha már voltál olyan hülye, hogy nem titkosítottad / zároltad azokat.
Többször nem írom le. Ha ennyiből sem vagy képes felfogni, akkor mindegy.
Ha az elektronikával van gond, mér, tekektál, javit. Rendben? Igen. Jöhet a következő.
A fontos dolgok nálam jelszavak, banki adatok.
Es az ujjam nélkül nem tud belépni.
Lehet, van valami módszer a szervizekben, amivel meg lehet kerülni, de nem jellemző, hogy ráérnek holmi képek után kutakodni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!