06-31/... és 06-50/... kezdetű számokat már nem osztanak ki?
A '31-es' szolgáltató már rég beolvadt a Vodafone-ba, a Digi, amelyiknél 50-es kezdetű számok voltak pedig már a Vodafone tulajdona és beolvad nemsoká, ezt így jól tudom?
Akkor ilyen számokat már nem adnak ki, csak a régiek működnek tovább?
"2023. április 13-tól minden DIGI mobilhangot és mobiladatot tartalmazó tarifánk értékesítését lezártuk, új DIGIMobil és DIGINet Aktív 50 előfizetés megrendelésére, valamint díjcsomag váltásra már nincs lehetőség.
Örömmel tájékoztatunk, hogy a Vodafone Magyarország Zrt. vállalatcsoportunkhoz történő csatlakozásával DIGIMobil és DIGINet Aktív 50 ügyfeleknek is elérhetővé válik a közel országos lefedettség. 2023. június 1-jétől meglévő előfizetéseddel és SIM kártyáddal már a Vodafone mobilhálózatán élvezheted mobil hang- és adatszolgáltatásainkat."
a kiosztott számok megmaradnak ,csak ujat nem osztanak ki.
nekem egy 0631 telefonszámom van már jó rég ota .
3 Nekem meg 06 50-es. Amig meg nem szuntetem, megmarad a teloszam. D3 ujat mar nem kerhetek a csaladtagoknak.
#1. vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!