Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Akik nem akarnak nagy képernyő...

Akik nem akarnak nagy képernyős telefont venni, azoknak a Newpipe miért írja ki állandóan azt a hibaüzenetet, hogy ,,Elnézést, ennek nem kellett volna megtörténnie. Guru Meditation."?

Figyelt kérdés
Nekem Samsung GALAXY POCKET okostelefonom van. Android 4.1.2 van rajta.

2024. ápr. 12. 21:31
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
#40 Nem érdekel milyen telefontokod van, majd lecseréled a telefonnal együtt ha túl kicsi 🤦‍♂️ Dolgozol és majd lesz pénzed, addig érd be azzal, amit a szüleid adtak. 12 évesen nekem is csak az volt, amit adtak...
2024. máj. 2. 18:10
 42/53 A kérdező kommentje:
Válasz a 41-esnek: az én telefonomnak semmi baja nincsen. Szívesen dolgoznék, de ahova járok, ott 2004. augusztusa óta nincs munka. Nekem az a lényeg, hogy Bluetooth hangszórómon a YouTube-ról tudjak egy lejátszási listát hallgatni. Ha másnak (számítógép, TV) is lenne Bluetooth kapcsolata, nemcsak egy rohadt telefonnak, akkor meg tudnám oldani a problémát.
2024. máj. 2. 18:19
 43/53 anonim ***** válasza:
Akkor veszel 1-2 ezer forintért egy kicseszett BT adaptert és máris lesz bluetooth a tv-den vagy a számitógépeden.
2024. máj. 2. 21:11
 44/53 anonim ***** válasza:
#42 De van baja, még pedig, hogy elavult és nem futtatja már az újabb rendszereket és alkalmazásokat! Mi az, hogy ahova jársz ott nincs munka? Miről beszélsz? Majd ha leszel 15 mehetsz a kfc-be sültkrumplit sütni diákmunkába.
2024. máj. 3. 18:19
 45/53 A kérdező kommentje:

Itt van egy link:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..

Ahhoz bezzeg nem kell új okostelefon, hogy lássam a wikipédián a piros meg a kék hivatkozásokat. A piros hivatkozásokra nem csak Balázs6 tud rákattintani. Aki rákattint egy piros hivatkozásra, s nincs blokkolva, az hülyeségeket is tud írni a wikipédiába.

2024. máj. 3. 19:25
 46/53 anonim ***** válasza:
#45 Ez most hogy jön ide? A keresési találatnak semmi köze nincs egy telefonhoz! Miről beszélsz egyáltalán?
2024. máj. 4. 07:36
 47/53 A kérdező kommentje:

Válasz a 46-osnak: arról beszélek, hogy az én okostelefonomon is meg lehet nézni a wikipédiát, ugyanis van rajta Chrome.

Nem ingyen adják a telefont, ráadásul az sem mindegy, hogy a SIM kártya melyik telefonban van benne. Az én telefontokomba nagyobb méretű telefon nem fér bele. 2013. karácsonyán kaptam az okostelefonomat, s telefonálásra meg fényképezéshez elég. Anyukám meg nem tudja, hogy mi az a YouTube.

Fogják már végre fel, hogy egy lista miatt nem akarok új okostelefont venni, a wikipédiát viszont az én okostelefonomon is meg lehet nézni (az én okostelefonomon is látom a piros meg a kék hivatkozásokat). Az én okostelefonomon is látom azt, amikor egy témát egy nem nevezetes témára vonatkozó hivatkozással díszítenek.

2024. máj. 4. 08:35
 48/53 anonim ***** válasza:
Jó,hagyjátok a válaszokat kedves gyakorikérdésekezők egy súlyosan értelmi fogyatékos kérdezővel van dolgunk. Már több válaszban is le lett írva több megoldás is de továbbra is csak az értelmetlen sületlenségeit nyomja ez a nyomorék.
2024. máj. 4. 09:35
 49/53 anonim ***** válasza:
#47 És mi van azza, hogy meg lehet nézni a Wikipédiát? Kit érdekel? Semmi sincs ingyen, szokj hozzá! Miért ne lenne mindegy, hogy melyik telefonba rakod a SIM kártyát? Megsúgom, de tök mindegy, ha független a telefon! Ha nem fér bele a telefontokodba a telefon, akkor vegyél nagyobb tokot! 2013-ban kaptad? Akkor most hány éves vagy, hogy még mindig anyádtól függesz? Menj el dolgozni! 11 éves a telefon, elavult, már rég újat kellett volna menni! Fel kéne fognod, hogy így működnek az elektronikai eszközök, hogy idővel elavulnak és a gyártók nem fognak egy 10+ éves telefont frissíteni! Ha ezt nem bírod felfogni az már a te bajod.
2024. máj. 4. 19:42
 50/53 A kérdező kommentje:

Válasz a 49-esnek: nem azért nem dolgozok, mert nem akarok, hanem azért, mert ott, ahova én járok, ott már 2004. augusztusa óta nincs munka. Ha valaki venne nekem egy Newpipe igényeinek megfelelő telefont, a SIM kártyám akkor is mostani telefonomban maradna. Nekünk már így is elég sok elektromos hulladékunk van, s nem akarom, hogy az én okostelefonom is közéjük tartozzon.

Próbálja meg a 49-es hozzászóló a wikipédián létrehozni azokat a lapokat, melyekre egy másik lap hivatkozik! Hozza létre a wikipédián a Napoleon Boulevard albumokat!

2024. máj. 4. 21:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!