Akik nem akarnak nagy képernyős telefont venni, azoknak a Newpipe miért írja ki állandóan azt a hibaüzenetet, hogy ,,Elnézést, ennek nem kellett volna megtörténnie. Guru Meditation."?
Itt van egy link:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
Ahhoz bezzeg nem kell új okostelefon, hogy lássam a wikipédián a piros meg a kék hivatkozásokat. A piros hivatkozásokra nem csak Balázs6 tud rákattintani. Aki rákattint egy piros hivatkozásra, s nincs blokkolva, az hülyeségeket is tud írni a wikipédiába.
Válasz a 46-osnak: arról beszélek, hogy az én okostelefonomon is meg lehet nézni a wikipédiát, ugyanis van rajta Chrome.
Nem ingyen adják a telefont, ráadásul az sem mindegy, hogy a SIM kártya melyik telefonban van benne. Az én telefontokomba nagyobb méretű telefon nem fér bele. 2013. karácsonyán kaptam az okostelefonomat, s telefonálásra meg fényképezéshez elég. Anyukám meg nem tudja, hogy mi az a YouTube.
Fogják már végre fel, hogy egy lista miatt nem akarok új okostelefont venni, a wikipédiát viszont az én okostelefonomon is meg lehet nézni (az én okostelefonomon is látom a piros meg a kék hivatkozásokat). Az én okostelefonomon is látom azt, amikor egy témát egy nem nevezetes témára vonatkozó hivatkozással díszítenek.
Válasz a 49-esnek: nem azért nem dolgozok, mert nem akarok, hanem azért, mert ott, ahova én járok, ott már 2004. augusztusa óta nincs munka. Ha valaki venne nekem egy Newpipe igényeinek megfelelő telefont, a SIM kártyám akkor is mostani telefonomban maradna. Nekünk már így is elég sok elektromos hulladékunk van, s nem akarom, hogy az én okostelefonom is közéjük tartozzon.
Próbálja meg a 49-es hozzászóló a wikipédián létrehozni azokat a lapokat, melyekre egy másik lap hivatkozik! Hozza létre a wikipédián a Napoleon Boulevard albumokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!