Akik nem akarnak nagy képernyős telefont venni, azoknak a Newpipe miért írja ki állandóan azt a hibaüzenetet, hogy ,,Elnézést, ennek nem kellett volna megtörténnie. Guru Meditation."?
Figyelt kérdés
Nekem Samsung GALAXY POCKET okostelefonom van. Android 4.1.2 van rajta.2024. ápr. 12. 21:31
11/53 anonim válasza:
Megoldható mindkettőn.
A számitógéphez vehetsz bluetooth adaptert, ha van a tévéden jack kimenet, oda pedig kapcsolhatsz jack-bluetooth adaptert, az írányra figyelni kell a vásárláskor, mert a legtöbb csak vevő.
Összekötheted sima jack kábellel is, ha van a hangszóródon aux bemenet.
13/53 A kérdező kommentje:
Válasz a 12-esnek: a Newpipe csak akkor kell, ha okostelefonon akarnék YouTube lejátszási listát lejátszani. Ha a számítógépemnek lenne Bluetooth kapcsolata, akkor nem kellene nekem a Newpipe.
2024. ápr. 13. 15:48
14/53 anonim válasza:
Próbálj meg feltenni egy 5.0-s vagy újabb ROM-ot.
15/53 A kérdező kommentje:
Válasz 14-esnek: s milyen APK-ot kell letöltenem, hogy 5.0-s ROM-om legyen?
2024. ápr. 13. 19:26
16/53 anonim válasza:
Ehhez már nem értek, de tudtommal nem elég ennyi. Keress rá valami olyasmire, hogy galaxy pocket custom rom
17/53 A kérdező kommentje:
A modern okostelefonok mind nagyképernyősök. Az a zseb, amelybe az én okostelefonom elfér, azokba egy nagyképernyős már nem férne bele. Nekem az az érdekem, hogy egy Bluetooth hangszórón tudjak hallgatni egy YouTube lejátszási listát.
2024. ápr. 24. 14:04
18/53 anonim válasza:
Ha elmúltál 18, akkor vehetsz egy Samsung Galaxy A04s-t, hatvanezerbe kerül, részletre kifizetheted. Szuper a kamera, tiszta a hangja, megkapja a legújabb frissitést stb. NEM kell feltétlen méregdrága telefont venni.
19/53 anonim válasza:
#17 Akkor vegyél olyan nadrágot amibe belefér!
#18 Az egy igazi hulladék
20/53 A kérdező kommentje:
Válasz a 18-asnak: nekem nem mindegy, hogy a SIM kártyám melyik telefonban van benne. Nincs 60000 forintom.
2024. ápr. 25. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!