Mindegyik mobilban van beépített gps?
"4.: Nem tudtam, hogy van benne. Miért működik ennyire rosszul?"
Valami támpontot adj, hogy mit értesz az alatt, hogy rosszul működik.
Sűrűn beépített, magas házakkal teli területen nem tud annyira nagyon pontosen működni a GPS, bár ez is inkább csak 5-10 méteres tévesztéseket eredményezhet.
A telefonod pedig egy 3 és fél éves, meglehetősen bóvli kategóriás konstrukció. Akármi elromolhatott már benne. Ezeket a 30-50 ezer forintos "okostelefonokat" érdemes kerülni. Egy épkézláb mobil ettől 20-30 ezer forinttal többe kerül minimum.
Hát erre azt tudom mondani, hogy az olcsó vackok lassan találnak jelet, ez meg már amúgy is gondolom több éves, simán lehet, hogy már hardveresen is hibás.
Ha nem kenyérre kell az ára és fontos a megbízható GPS (és telefon), akkor vegyél egy új készüléket.
Ezbígy hardverhibának tűnik. Esetleg szoftverhiba... ha van frissítés a telóra, akkor telepítsd, hátha érkezett egy javítás rá.
Vagy google pl ilyen videókat ad ki a keresésre
Erre kerestem rá:
redmi 9at gps error
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!