Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iPhone melyik típusa az...

Az iPhone melyik típusa az amelyik már tök ciki?

Figyelt kérdés

2024. febr. 20. 18:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 anonim ***** válasza:
0%

Szar lehet minden nap a gyárban szenvedni minimálbérért.

Te meg azt nem érted meg, hogy nem az alapmodellekröl beszélünk? Az $1200 iPhone 15 Pro Max-ról beszélünk.

Egyébként ebben is tévedsz, a legolcsóbb iPhone az az SE, 400$-ért.

2024. febr. 27. 18:05
 72/84 anonim ***** válasza:
0%

Az pedig lehet, hogy x%-al gyorsabb a "vezetékes átvitel", de kit érdekel? Az airdrop meg sokkal kényelmesebb. Senkinek nincs kedve kábeleket huzogatni, és ezzel tölteni az idejét.

2024 van, értelmes ember nem használ vezetékes adatátvitelt.

2024. febr. 27. 18:08
 73/84 anonim ***** válasza:
83%

"értelmes ember nem használ vezetékes adatátvitelt."

Majd szólok a németeknek, akik most kötik a fél országban az optikai szálat.

2024. febr. 27. 18:27
 74/84 anonim ***** válasza:
0%

Hogy lehet valaki ennyire buta?

Az internetkábel teljesen más téma. Mi most az usb kábelekröl beszélgetünk.

Látszik már nem tudod miröl beszélsz. 😂

2024. febr. 27. 22:40
 75/84 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként, hosszú távon, a kábeles internetet az 5G le fogja váltani.
2024. febr. 27. 22:41
 76/84 anonim ***** válasza:

#71 Gyár meg minimálbér lol :D Megint megnevettettél, de hát mindenki magából indul ki :D

Te arról beszélsz, hogy szerinted hülye az, aki nem iphone-t vesz, de iphone-t nem csak $1200-ért lehet venni 😂

#72 Majd mikor 20GB-ot kell átmásolnod airdrop-on és csak vársz rá én meg már kész vagyok, akkor is ezt mond 😂

"értelmes ember nem használ vezetékes adatátvitelt."

Értelmes ember nem állít ilyen baromságokat 😂

#74 Te, Te lehetsz ennyire buta. Az ethernet ugyanúgy vezetékes adatátvitel.

#75 Az 5G sehol nincs egy rendes vezetékes internet stabilitásához, válaszidejéhez és átlagos sebességéhez. Ráadásul már fejlesztik a 6G-t...

2024. febr. 28. 03:29
 77/84 anonim ***** válasza:
0%

"mindenki magából indul ki"

Ezt legutóbb ovodában hallottam, de hát ki milyen szinten van 😄

igen, tisztában vagyok vele, hogy van olcsóbb iphone is, egészen a 400$-os SE-ig. És androidos telefonbol meg van $50-os is. 😂

mikor másol át egy ember egyszerre 20GB-ot? általában az airdrop-al csak 1-2 képet, vagy contactokat szoktam küldeni/fogadni, arra pedig jobb mint a kábel huzogatás.

"baromság" de egy értelmes érvet nem tudsz mondani, hogy mikor lenne hasznos a vezetékes átvitel (ami amúgy a PRO telefonokban benne van, de akárhányszor írom le, ezt nem vagy képes felfogni.)

Itt már azt sem tudod miröl beszélsz. Az optikai hálózatnak, meg az ethernetnek semmi köze nincs egymáshoz. Aki ilyen alap fogalmakat összekever, szerintem az a hülye. 😁

Ez itt lehet hogy igaz. De ha nem az elmaradott országunkból indulunk ki, akkor pl amerikában már nagyon fejlett az 5G.

2024. febr. 28. 21:37
 78/84 anonim ***** válasza:

#77 "Ezt legutóbb ovodában hallottam, de hát ki milyen szinten van"

Na, úgy látom eltaláltam ;)

"mikor másol át egy ember egyszerre 20GB-ot?"

Mikor valaki videót akar vágni. Tudod van az a cinematic mód, ami elég nagy fájlokat csinál. Ezzel reklámozták annó.

"általában az airdrop-al csak 1-2 képet, vagy contactokat szoktam küldeni/fogadni, arra pedig jobb mint a kábel huzogatás."

Arra elküldöm Messengeren vagy bármelyik másik platformon 😂 De ott a Quick Share, ha a nyers fájlt akarom elküldeni 😂

"de egy értelmes érvet nem tudsz mondani, hogy mikor lenne hasznos a vezetékes átvitel"

Már soroltam, az hogy nem nem vagy képes felfogni, egyéni probléma.

"ami amúgy a PRO telefonokban benne van"

Kemény $10 egy 3.2-es Type-C port és már a Pixel 1-esben is az volt 8 évvel ezelőtt 😂

"Itt már azt sem tudod miröl beszélsz. Az optikai hálózatnak, meg az ethernetnek semmi köze nincs egymáshoz. Aki ilyen alap fogalmakat összekever, szerintem az a hülye."

Mindkettő adatot visz át, elég sok közük van egymáshoz, mindkettő egy hálózat része. Persze olyanoktól megértem, hogy nem érti meg, aki szerint az 5G le fogja váltani a vezetékes netet meg, aki szerint a vezetékes adatátvitel hülyeség 😂

"amerikában már nagyon fejlett az 5G"

lmao, hiszem ha látom 😂 nagyobb városokon kívül nincs, sőt valahol még 2G sincs

2024. febr. 29. 02:16
 79/84 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként, hosszú távon, a kábeles internetet az 5G le fogja váltani."

Sosem fogja. Az elektromágneses hullám fizikai paramétereiből adódóan soha az életben nem fog akkora sávszélességet biztosítani, mint a fény.

Max a réz kábel fog kihalni, és leváltja az optikai. A bázisállomások majon miért kábellel vannak összekötve?

2024. febr. 29. 12:27
 80/84 anonim ***** válasza:
0%

aki videót akar vágni, az majd megveszi a pro modellt, amiben benne van. a messengerrel és bármilyen más platformmal pedig nem mész sokra, mivel eszméletlen mértékben tömörítik a küldött fotókat és videókat, ezért nem tudják visszaadni az eredeti minöségüket. az airdrop a legjobb adatküldö platform. igaz, csak iphone-okon müködik, de miért barátkozna egy iphone felhasználó proli androidosokkal?

az tény, hogy az átlag embernek nincs szüksége az usb 3 sebességre, ezért minek raknák bele egy olyan telefonba ami átlag embereknek szól? ott van a pro, ami nagyobb igényü embereknek szól, és abban benne is van.

itt megint hülyeséget írsz. az optikai kábel a világban az országok között, az országokban a települések között, majd a településeken a házak között viszi az adatot. az ethernetet pedig házon belül használják, hogy a készülékeket rákapcsolják az internetre. ez 2 teljesen különbözö dolog, de te mégis olyan ostoba vagy, hogy nem tudsz különbséget tenni.

amerikában, és elég sok európai országban is nagyon fejlett 5G hálózat van, itt megint hülyeséget mondasz. bár te ezt soha nem fogod megtapasztalni, mert szegénységed miatt soha nem fogsz kijutni az országból. 😂

2024. febr. 29. 19:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!