Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iPhone melyik típusa az...

Az iPhone melyik típusa az amelyik már tök ciki?

Figyelt kérdés

2024. febr. 20. 18:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 anonim ***** válasza:

#58 És attól, hogy drágább kemény $200-al, attól még nem feltétlen lesz is jobb valami. A Galaxy Z Fold $1800-nál kezdődik, lehetne akár olyan telefonom is, de nem vettem, mert nem szeretném hajlítani a telefont.

"Egy iPhone tartozékai is sokkal többe kerülnek, nem véletlenül."

Jesus, ennyire sötét nem lehet valaki.

"Azzal nem tudok mit kezdeni, hogy nem érted meg, hogy a telefonos vírusok 99%-ban androidos telefonokat támadnak, mivel az iOS jellegéből adódóan ez egy iPhone-on lehetetlen lenne."

Jól van bot, hajtogasd csak saját magad.

"Egy androidos telefon soha nem fog olyan megbízhatóan és stabilan működni, mint egy iPhone"

De, működik olyan megbízhatóan, tudom, mert tapasztalom. Te életedben nem fogtál szerintem még Android-os telefont a kezedben.

"Az Apple - a google-el szemben továbbra sem követi nyomon a felhasználókat. Ehhez elég elolvasni és összevetni a 2 cég privacy policy-ját."

😂 És te ezt el is hiszed 😂

"Én és a legtöbb ember akit ismerek már jól tudják, hogyha valakinél androidos telefont látnak az vagy szegény, vagy egy proli stréber."

Keress fel egy pszichológust

#60 Ne is kezdj el vele vitatkozni, szegény nagyon sötét ahhoz, hogy megértse, hogy attól, hogy valami drága meg jó marketingje van, nem lesz a legjobb. Többett költöttem a kocsimra az elmúlt egy hónapban, mint amennyit ér a telefonja.

2024. febr. 24. 17:23
 62/84 anonim ***** válasza:
Mindig a leg újabb a leg cikibb. Most például az iPhone 15 Pro Max a leg cikibb, mert ez a legújabb.
2024. febr. 24. 18:59
 63/84 anonim ***** válasza:
27%

#60 Miért lenne szükség minderre?

"testreszabhatóság" nem mindenki akarja az idejét arra pazarolni, hogy a telefont buherálja. egy iphone-nál erre mondjuk nem is lenne szükség, az úgy tökéletes ahogy van.

"usb 3.0" egyrész a pro/pro max telefonokban 3.2 van. másrészt senki nem használ 2024-ben vezetékes adatátvitelt, ott az airdrop (jaa, hogy a droidos kacatokon még ez sincs 😂)

"AOD" kb senkinek nincs erre szüksége, de a pro telefonokba 2 éve benne van.

"bövíthetö tárhely" semmi szükség nincs rá, az alapmodell 128gb-ról, a pro max pedig 256-ról indul. ha meg kell több, lehet akár 1TB is. Az meg nem izgat, hogy drágább az extra tárhely, mert megengedhetem magamnak, és ezzel ugyanígy van minden iphone felhasználó.

2024. febr. 24. 19:03
 64/84 anonim ***** válasza:

1. Nem pazarlás, 5-10 perc és minden a helyén van. Nehogy már a telefon jobban tudja nálam, hogy mit hova akarok elrendezni!

2. A Pro-ban, de csak a legújabban. A többiben 2.0 ami 10 éve is elavult volt... 2.0-s iphone 15 (sima) nem tud meghajtani egy USB HDD-t, ellenben a 6 éves régebbi telefonom képes rá...

3. PRO-ban. De most középkategóriáról van szó, ahol már közel 10 éve elérhető Androidon.

4.: Ha megtelik, veszek egy másik MicroSD-t és van hova pakolni. Külföldön nem sokra mész a felhővel...

2024. febr. 24. 20:19
 65/84 anonim ***** válasza:

#63 "úgy tökéletes ahogy van."

Hát rohadtul nem. Nem mindenki akarja, hogy az alkalmazásai felülről lefele legyenek egy sorban. Én pl alulra teszem minden oldalon a fontos alkalmazásokat. Aki meg akarja úgy sabja testre ahogy akarja.

"egyrész a pro/pro max telefonokban 3.2 van."

Már 8 éve 3-as volt a Pixel 1-ben :d

"másrészt senki nem használ 2024-ben vezetékes adatátvitelt, ott az airdrop (jaa, hogy a droidos kacatokon még ez sincs 😂)"

Én használok, mert videóvágáshoz át kell vinni a fájlt és nem az airdrop nem gyorsabb. De megsúgom, van Android-on is airdropnak megfelelő gyárilag ;)

""AOD" kb senkinek nincs erre szüksége, de a pro telefonokba 2 éve benne van."

De, nekem nagy szükségem van rá. Csak rá kell néznem a telefonra és látom az időt és az értesítéseimet. Nem kell hozzá, hogy lássam. Pro-ban is csak most raktak, azt is úgy, hogy az egész képernyőt használja tehát jobban meríti a telefont

2024. febr. 25. 01:49
 66/84 anonim ***** válasza:
39%

A vezetékes adatátvitel már évek óta elavult technológia, de akinek annyira kell, a pro modellekben ez is megvan.

ahogy már mondtam a pro telefonokban ott az AOD, egyszer nem használtam, idö nézegetésre ott az apple watch

Bövítésnek, meg külsö HDD használatának pedig még mindig nincs értelme. Ha megtelik a telefon akkor a szegény androidos felhasználó elkezdi buherálni mindenféle kártyákkal, és idöt pazarolni. Eközben az iPhone felhasználó egyszerüen vesz egy új telefont.

2024. febr. 25. 12:05
 67/84 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges bármilyen telefon-márkával azonosulni, legyen az bármilyen.

Pláne ilyen alapján előítéleteket, vagy feltételezéseket gyártani.

Vonatkozik ez a telefon elavultságára is, egy 8 éves telefon se "lesz ciki".

2024. febr. 25. 12:29
 68/84 anonim ***** válasza:

#66 Haha, ezzel most jól megnevettettél :D Ha elavult lenne nem dolgoznának folyamatosan az újabb USB és thundebolt szabványokon. Még mindig milliószor gyorsabb, mint a vezetékes. Az összes filmes vezetéken viszi át gépre a több gigás raw fájlokat, vezeték nélkül órákba telne

Az a te bajod, hogy nem használod az AOD-t

2024. febr. 26. 03:24
 69/84 anonim ***** válasza:
0%

"Még mindig milliószoe gyorsabb mint a vezetékes" - Belegabajodtál a saját szövegedbe, nem tudod már mit és miröl beszélsz.

Az meg a te bajod hogy egy androidos telefonnal szenvedsz minden egyes nap, mert nem futja iPhone-ra. 😂

2024. febr. 26. 19:25
 70/84 anonim ***** válasza:

#69 "Belegabajodtál a saját szövegedbe, nem tudod már mit és miröl beszélsz."

Bocsánat, hogy 8 óra munka és 14 óra fennlét után picit fáradt vagyok, tudod én dolgozok ;) Most én is kössek bele, hogy még az idézést sem írod leírni rendesen?

A vezetékes gyorsabb, mint a vezetéknélküli. Pont. Ezen bárhogy is akarsz, nem fogsz tudni változtatni.

"Az meg a te bajod hogy egy androidos telefonnal szenvedsz minden egyes nap, mert nem futja iPhone-ra."

A legolcsóbb iphone $800, nekem meg egy $1000-os telefonom van, miről beszélsz? Neked 20x el kell mondani ugyanazt? Nem bírod felfogni? Ennyire elvakult nem lehet valaki...

2024. febr. 27. 04:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!