Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iPhone melyik típusa az...

Az iPhone melyik típusa az amelyik már tök ciki?

Figyelt kérdés

2024. febr. 20. 18:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 anonim ***** válasza:
74%

"vicces, hogy németeknél nálunk az egyik legnagyobb cég informatikai telphelyén a fejlesztők legalább 50%-a iphone-t használ, biztos hülye mind mint a segg, csak mert egységsugarú gyakoris hiszti-pisti azt mondta."

És akkor a fennmaradó kb 50% miért nem használ ájfont? Ők a Hülyék?

2024. febr. 20. 20:52
 12/84 anonim ***** válasza:
100%
Van benne igazság,az idióta telófüggőknek számít csak.Ráfogják hogy melóba kell nekik blabla.Netto baromság.Nekem pl egy tárgy a teló..elég egy samsung is,nem azon élem az életem.Az iphone-ok hangoztatják a legjobban h milyen szar az android.
2024. febr. 20. 21:12
 13/84 anonim ***** válasza:
37%
Aki szidja az iphone-t, az azért teszi, mert nincs rá pénze, viszont irigy azokra, akiknek van. Az iphone-ok a 2007-es megjelenésük óta kivétel nélkül a legjobb mobiltelefonok.
2024. febr. 20. 21:19
 14/84 anonim ***** válasza:
38%

"És akkor a fennmaradó kb 50% miért nem használ ájfont? Ők a Hülyék?"

Miért kéne bárkinek is hülyének lenni? Csak mert te egybites vagy, és szerinted kettőből csak egynek lehet igaza?

Azért mert megcáfoltam azt hogy idióták használják a szifont, nem jelenti azt mást idióták használnak.

Bár magyarázhatom neked, úgysem érted.

2024. febr. 20. 21:24
 15/84 anonim ***** válasza:
100%
#14 A legkönnyebb erre fogni, főleg úgy, hogy a legtöbbet szerintem ingyen, vagy minimális összegért hozzák ki, nem is beszélve a használtpiacról, és a prémium (drága) android telefonokról. Vannak előnyei, kétségtelen, én nem is szidom, viszont sok dologban az android mögött kullog évekkel, vagy tervben sincs a megvalósítás. Azt is el tudom képzelni, hogy páran csak irigységből szidják, de nem hiszem, hogy sokan lennének. Az a fő gond, hogy értelmes érveket a védelmezői nem nagyon hangoztatnak a hosszú támogatáson kívül.
2024. febr. 20. 22:38
 16/84 anonim ***** válasza:

#14 Nekem drágább a telefonom, mint egy iphone 15 pro max.

De semmi pénzért nem vennék iphone-t.

Számomra túl sok lenne a kompromisszum, amit a korlátolt rendszer okozna.

2024. febr. 20. 23:33
 17/84 anonim ***** válasza:
100%

Mindegyik, mivel ezt meg kellett kérdezned.

#14 Brühühü nincs pénzem $800-os iphone-ra, de $1000-os Pixel 8 Pro-ra igen ezért nagyon irigy vagyok 😠

Van egy iphone 7-em másodlagos telefonnak, annó elsődlegesként használtam, de nem szerettem és lecseréltem. Csak a magyar SIM-nek maradt meg. Soha többet nem kéne megint. 1-2 év után sem tudtam megszokni a rendszert, túl buta volt.

2024. febr. 21. 05:58
 18/84 anonim ***** válasza:
0%
Ezaz, irigykedjetek még, jókat röhögök rajtatok.
2024. febr. 21. 07:59
 19/84 anonim ***** válasza:

Mondjuk ezetket a #14-nek szánt kommenteket nem vágom. Shol nem írtam semmit irigykedésről, sem arról, hogy bárki is jobb lenne.

Monduk nem értem miben lehet az ember iphone-nal korlátozva? Nem tud telefonálni? Nem tud messengert használni? Nincsenek app-ek rá?

Én eleve 400-600 eurónál többet nem vagyok hajlandó adni szar cseréptelefonért. Nem kell 3 kamera, ha fényképezni akarok, akkor ott a félprofi dslr, amikor épp nem filmre fotózok. Navigáció is csak nagy ritkán kell, van a kocsiban beépített.

Van a cégnél 2 féle linux gép amivel szenvedek, ebből egyik szerver, a másik egy egzotikusabb fajta real time rendszer, plusz windows szerverrel is vacakolunk, nem hiányzik nekem még egy hülye kütyü amit b@szogatni kell.

Emellett megörtem a lelkes fiatalokat, akik szeretik egösz nap simogatni, pl. van egy 30-as kollögäm is, csak azzal lehet mozgásra bírni, hogy gyűjtögeti a pokámonokat vagy mi a franc.

Bár ha jól sejtem, nem itt van a rendszer korlátja.

2024. febr. 21. 09:26
 20/84 anonim ***** válasza:
#19 Bocs, vagy elírtam, vagy töröltek egy választ közben. A #13-ra gondoltam (15. voltam jelen állás szerint)
2024. febr. 21. 10:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!