Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iPhone melyik típusa az...

Az iPhone melyik típusa az amelyik már tök ciki?

Figyelt kérdés

2024. febr. 20. 18:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 anonim ***** válasza:

#40 "akik még mindig az iphone fikázásánál tartanak 2024-ben"

Egy szóval nem fikáztam 😂 Szövegértelmezés megy vagy leragadtál első osztályban? Még mindig nem sikerült felfognod, amit írtunk 😂 Majd akkor írj vissza, ha sikerült 😂

2024. febr. 22. 23:09
 42/84 anonim ***** válasza:
0%

Nem is értem miröl beszélünk, android felhasználó vagy, ez mindent elmond rólad. :D

Gondolom soha nem próbáltál még iphone-t. Te és a hozzàd hasonló nerd-droidok élvezzétek a rendszerbiztonság, adatvédelem, és stabilitás teljes hiányát a kínai ipari hulladékotokon. Csak nézz meg egy kamera összehasonlítást, vagy egy sebességtesstet a 2 telefon között. Természetesen az iPhone közelébe sem jut a "pixel 8 pro"

2024. febr. 22. 23:48
 43/84 anonim ***** válasza:
83%

#42 Te meg az átlagos iphone felhasználó vagy, ami szintén mindent elmond rólad. Sznob, buta, ízléstelen, karton vagy, aki azt hiszi mindenkinél jobb, mert vett egy iphone-t ezért őt isteníteni kell 😂

De mondom, nem megy a szövegértelmezés. 😂 Van iphone-om, amit írtam már, csak tudnod kéne értelmezni. A "kínai ipari hulladékom" (ami kínában gyártott, de amerikai) ugyanabban a kínai Foxconn gyárban készült, mint a te iphone-od. Nem tudom milyen rendszerbiztonság, adatvédelem vagy stabilitás hiányáról beszélsz. Leragadtál 2010-ben? A rendszer legalább olyan biztonságos, mint az ios, adatvédelem ugyanott van, mint az apple. Igen, a google gyűjt ezt azt, de az apple is nyugi, sőt valószínűleg többet is, csak nem közlik veled, ahogy azt se nagyon közölték pár éve, hogy találtak ~100 fertőzött alkalmazást az appstore-ben és csak rejtve tettek ki egy rövid cikket róla. Stabilitást a telefon gyártója végzi, a Samsungok és a Pixelek a legstabilabbak. Nekem soha nem volt stabilitási problémám egy Pixel-el sem.

Mit kéne összehasonlítani a sebességen? A Pixel-ek már nem arra mennek, hogy a legerősebb telefon legyen az összes közül, hanem, hogy árkategóriájában egy megbízható, gyors és jó képeket készítő telefont kapj. Ezt teljesíti. Felsőkategóriás telefon, nem csúcskategóriás. De, aki még 2024-ben 1-2 másodperc különbséges speedtestekre veri, keressen fel egy orvost. Kamera szempontjából ugyan ott vannak, a Pixel egy picivel még mindig jobb este, macroban, részletben, és zoomban még mindig oda ver elég durván, szóval miről is beszélsz?

Feltételezem soha nem próbáltál még egy normális Android-os telefont, szerintem azt se tudod mi az a Pixel telefon.

2024. febr. 23. 04:08
 44/84 anonim ***** válasza:
2024. febr. 23. 04:40
 45/84 anonim ***** válasza:
4%
Nem tudom mit mondjak neked, sajnálom, hogy ennyire buta vagy. Aki azt nem érti meg, hogy mitöl biztonságosabb az iOS, azzal kár veszekedni. A google pedig az adatgyüjtésböl él meg, ellenben az apple-el, aki a magasan haszonkulcsból - nem szorulnak rá, hogy adatot lopjanak a felhasznàlótól. Az iPhone minden szempontból köröket ver a google pixelekre kamera, teljesítmény, és minden más szempomtból is. Egyébként - ebböl is làtszik, hogy tájékozatlan vagy - az apple az iphone 15 széria bemutatása óta kína helyett indiában gyártja a telefonokat.
2024. febr. 23. 17:57
 46/84 anonim ***** válasza:
77%

#45 😂😂 Értjük, hogy hülye vagy hozzá, de muszáj ezt még mindig hangoztatnod? Nem, az ios nem biztonságosabb mint az android. Az Apple is gyűjti az adataidat.

" [link]

"iPhone minden szempontból köröket ver a google pixelekre kamera, teljesítmény, és minden más szempomtból is."

Ha tényleg így lenne, akkor leírtad volna azt a minden más szempontot is. Nem néztél soha egy összehasonlítás, fogalmad sincs, hogy milyen egy Pixel telefon.

https://www.youtube.com/watch?v=zXQhDx6-6pY

A vicc, hogy te hívsz engem tájékozatlannak mikor láthatóan soha nem néztél utána egyik telefonnak sem. A iphone 15 nagyrésze még mindig kínában készül.

"While the vast majority of the global iPhone 15 stock will still come from China"

[link]

2024. febr. 23. 18:20
 47/84 anonim ***** válasza:
0%
#46 De, képzeld több tesztet is megnéztem. Bármilyen értelmes, elfogulatlan teszten az iphone a jobb teljesítményben, és kamerában is. Azzal, hogy nem tudod elfogadni, hogy az iOS sokkal biztonságosabb azzal nem tudok mit kezdeni, ritka buta ember vagy. Ja, hogy kell még több indok? Legjobb összeszerelési minöség, és anyaghasználat, 5-6-7 év szoftveres támogatàs, megbízható garancia és ügyfélszolgálat, iphone-os alkalmazások (facetime, imessage, stb)
2024. febr. 23. 18:47
 48/84 anonim ***** válasza:
0%
46 T/1-ben ír, mert hatökör...
2024. febr. 23. 18:48
 49/84 anonim ***** válasza:

#47 Igen, látom, hogy sok tesztet megnéztél, azért állítod ezt a sok hülyeséget 😂 Jössz a teljesítménnyel, de már elmagyaráztam, hogy a Pixelek nem a teljesítményre mennek. Kamerában sem jobb, egyik teszten sem jött ki annak, hogy jobb lenne mindenben az iphone. Az ios nem biztonságosabb, mint az Android és fordítva sem igaz.

"Legjobb összeszerelési minöség, és anyaghasználat"

Ezt csak így idevágtad, nincs rá valós összehasonlításod. Szinte ugyanolyan anyagból van az összes. Ha a titaniummal jössz, az csak gyakorlatilag marketing, sok értelme nincs. A Samsung is egyébként előjött titaniummal. Egyébként melyik iphone is volt amelyik elhajolt a zsebedben? :D Az enyém is el van hajolva.

"5-6-7 év szoftveres támogatàs"

Az Pixel 8 7 évig kap szoftverfrissítést, az iphone x már nem kapta meg a ios 17-et, tehát ez 1 évvel több, mint amit az iphoneok kapnak.

"megbízható garancia és ügyfélszolgálat"

Ahogy a Google-nek is, sosem volt problémám vele.

"iphone-os alkalmazások (facetime, imessage, stb)"

Mintha Android-on ezeknek nem lenne megfelelője:

Duo/Google Meet, Messages aminek van RCS támogatása, ja és a stb ;)

2024. febr. 23. 19:49
 50/84 anonim ***** válasza:
0%
"már elmagyaráztam, hogy a Pixelek nem a teljesítményre mennek" ezzel elismerted, hogy jobb az iPhone, mint az ócska "google phone"-od. az apple sokkal nagyobb cég mint pl. a samsung vagy a google és ez sem véletlenül van. aki értelmes, az iphone-t vesz. Abból, hogy nem vagy képes felfogni, hogy az iOS miért biztonságosabb, már le lehet szűrni, hogy átlagnál jóval butább ember vagy. Valóban gyűjt rólad adatokat az Apple is, de ez semmi ahhoz képest, mint ami például a google telefonodon történik. Az iOS egy zárt jellegű, privát forráskódú rendszer, az Appsotre-on kívül sehonnan nem tölthetsz rá semmit, ezek pedig részletesen ellenőrizve vannak. Az android ezzel szemben egy nyitott jellegű, nyílt forráskódú rendszer, amire bármilyen szart rá lehet rakni. Ha egy kicsit is utána járnál, tudnád, hogy a telefonos vírusok 99%-a csak az androidos telefonokat támadja, iphone-ra egyszerűen nem éri meg vírust fejleszteni, mivel lehetetlen.
2024. febr. 23. 20:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!