Yettel-nél, ha feltöltőkártyás vagyok, akkor az 5G mobilhálózatot egyáltalán nem használhatom?
(#3 vagyok) HA le kell cserélni a SIM-et, arról küldenek SMS-t is, de szerintem ha csak 1 éves, akkor az bőven jó.
Nekem kb. 10 éve megvan a mostani SIM-kártyám és küldték is az SMS-t.
Nekem csak 3G-képes volt a SIM-em (ahogy írtam, már kb 10éves), ezért ezt az SMS-t kaptam tavaly októberben:
"Kedves Előfizetőnk! Azért, hogy korszerűbb technológiákon, jobb minőségű szolgáltatásokat nyújthassunk, november 13-án lekapcsoljuk 3G-hálózatunkat az egész ország területén. Jelenlegi 3G-képes SIM kártyád elavult, ezt korlátozottan fogod tudni használni. A modern 4G-, és 5G-hálózatunk használatához új SIM kártyára van szükséged! Menj be a legközelebbi Yettel üzletbe, ahol díjmentesen kicseréljük neked. TOvábbi információt itt találsz: [link] Üdv, a Yettel csapata"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!