A Yettel is csak teszteli az 5G hálózatát, mint a telekom?
Mert ugye azt tudni kell, hogy június 1-től augusztus 31-ig a Telekom felengedte a dominósokat az 5G-re. Ez szép és jó, tökéletesen végzi is a dolgát.
Azonban így, hogy megszűnt a havi korlátlan mobilnete a Telekomnak, már nincs miért a Telekomnál maradnom. Van nekem egy Yetteles kártyám, ami szintén feltöltős, és aminek immár minden szolgáltatása kedvezőbb lett a Telekoménál. Olcsóbban tudok netet venni, az ingyenes telefonálást is olcsóbban tudom bekapcsolni. És ezen a kártyán is teljes csíkos az 5G. De a Yettel is teszteli a hálózatát a feltöltősekkel, vagy ez már éles, és így is marad? Nem fognak lekapcsolni róla azzal az üzenettel, hogy "Bocsi, de vége a tesztből indított habzsi dőzsinek, az 5G további használatáért fizess elő!"?
Az szuper :)
Ezt örömmel hallom. Akkor nincs más dolgom, mint a számhordozás. Ugyanis az oké, hogy van yetteles kártyám, de azon nem az a telefonszám van, ami az elmúlt 6-7 évben rengeteg helyre meg lett adva. És már csak az a kérdés, hogy hová kell mennem a számhordozás érdekében? A Telekomtól kell-e valamilyen papírt beszereznem, amit a Yettelnél be kell mutatnom? Vagy ők ezt egymás között lezsírozzák, és csak a Yettellel kell a kapcsolatot felvennem? Vagy online is elvégezhető ez a művelet?
A Telekomnál az appban még mindig itt a lehetőség a korlátlan nethez,
mi szűnt meg ?
A következő kérdésed az lesz:
Hogyan lehet visszamenni a Telekomhoz ?
Sajnos nekem dominósként nincs ott.
Ilyenek vannak:
- Egyszeriek:
- Nyári korlátlan net 7 napra: 2090 Ft.
- 1 GB egy napra: 590 Ft.
- 3 GB 3 napra: 1090 Ft.
- Korlátlan net 1 napra: 1090 Ft.
- Korlátlan net 3 napra: 2090 Ft.
- Díjmentes 50 Mb: 0 Ft.
Maraton:
- Maraton 1 GB: 1590 Ft.
-Maraton 5 Gb: 3990 Ft.
Megújuló:
Net 1 GB: 1290 Ft.
Net 15 GB: 5990 Ft.
És ezt követte régen a Korlátlan net 30 napra szolgáltatás, aminek 9900 forint volt az ára. Én rengeteget vagyok távol, és mindig jól tud jönni a korlátlan internet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!