Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tudok tenni zaklatnak...

Mit tudok tenni zaklatnak Yeteltől?

Figyelt kérdés
2-3 hetente hivogatnak váltsak csomagot meg vegyek telefont és mindig olyant ami persze drágább nem éri meg. anyám telefonján meg azért váltsa rá havidíjra aztán ő havonta pár percet telefonál, nem is nettezik. minden alkalommal el mondom nem érdekel, de erre még erőszakosabban elkezdi az illető győzködni de így de úgy. már nem először közöltem nem érdekel, ne hivjanak mégis pár hét múlva ugyanúgy felhivnak és erőszakosan akarnak rábírni a váltásra, vásárlásra. mit tegyek, jelentsem fel őket hogy zaklatnak?

2023. júl. 29. 11:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%
Bemennék a legközelebbi boltba hogy nem érdekelnek az ajánlatok ne hívogassanak többet
2023. júl. 29. 12:04
 2/19 anonim ***** válasza:
83%
Tegyél panaszt.
2023. júl. 29. 12:12
 3/19 A kérdező kommentje:
voltam boltban azt mondták mikor, szerződtem akkor aláirtam hogy joguk van telefonálni és nem lehet ezzel mit tenni és amúgy meg fel volt az eladó háborodva miért sérelmezem ezt, mikor ők csak jót akarnak azzal, hogy kedvező ajánlatokkal hivnak.
2023. júl. 29. 12:20
 4/19 anonim ***** válasza:
71%

Mondd meg a hívó félnek, hogy rögzíted a hívást, többször jelezted hogy nem kérsz marketing célú megkereséseket és ez már zavaróan sokadik megkeresés rövid időn belül. Még egyszer szeretnéd ezt jelezni, továbbá érdeklődj arról, hová fordulhatsz ez ügyben. Ja és kedvesen kérdezz vissza a hívó nevére, hogy jól hallatszódjon. :)

Persze nem kell rögzítened a hívást, elég ha csak "fenyegetőzöl" vele.

Érdekes, engem pl. a Telekomból SOHA nem hívtak a 30 évem alatt, hogy váltsak ilyen meg olyan csomagra. Az otthoni internet előzifetésemnél az UPC (vagyis már Vodafone) egyszer hívott csak, de elutasítottam. Továbbá 11 éve bankolok ugyanott, ennyi idő alatt ők is kettő alkalommal hívtak összesen.

2023. júl. 29. 12:29
 5/19 anonim válasza:
59%
Velem is csinálják. Csak egy dolgot tehetsz,tiltod a számot.
2023. júl. 29. 12:33
 6/19 anonim ***** válasza:
64%
Nem vagy elég határozott. Legközelebb amikor hivnak, NAGYON UDVARIASAN! közöld, hogy nem érsz rá és ilyesmire nem is fogsz ráérni. Nem érdekel!!! Ha akaraz valamit, akkor majd keresed öket. (Nekik rögziteni kell a beszélgetést, ezért nyugodtan mondd be, hogy ez már a ....-ik bszogatásuk! Tul sokan vannak a Yettelnél akik az ügyfelek bszogatásábol élnek!)
2023. júl. 29. 12:43
 7/19 A kérdező kommentje:
utolsó de hisz ezt mindig elmondom az illetőnek aki hív, igaz nem durva hangnemben, de semmi nem változik, ezért is mentem boltba lemondani ezt de írtam már mit válaszolt ott az eladó
2023. júl. 29. 12:48
 8/19 A kérdező kommentje:
vajon ha bemegyek rendőrségre feljelenteni őket fognak azzal ott foglalkozni vagy leráznak és amúgy ezért a Yetel be perelhet ha feljelentem őket zaklatásért?
2023. júl. 29. 12:51
 9/19 szántóvető ***** válasza:
47%
kinyomod a telefont és kész.nem értem miért kell a rendőröket zaklatni.
2023. júl. 29. 13:12
 10/19 anonim ***** válasza:
47%
Nem kötelező felvenni a telefont
2023. júl. 29. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!