Yettel telefonszám visszaszerzése? Lehetséges?
Mikor szűnt meg az előfizetés? Én elsőkörben az ügyfélszolgálattal próbálnék egyeztetni.
Ez a magánakció, ami felvázoltál, hogy új sim, aztán szám csere és egyedi számot kérsz nem biztos hogy célrevezető lesz, mert ha nem telt még le a szám "pihentetésére" szánt idő, nem fogják így kiadni azt.
Attól függ, mi volt az adategyeztetés határideje, mennyi idő telt el.
Én úgy tudom, hogy van egy "kegyelmi időszak", valami 60 vagy 90 nap, amíg még visszaadják a számot, ha sikerül utólag az adategyeztetés.
A szolgáltató fog tudni neked segíteni ebben, hogy a konkrét esetedben mik a lehetőségek.
Volt egyébként hasonló esetem, igaz a Telekomnál. Használaton kívüli SIM volt, de nagyon jó számmal. Egy jó fél évvel az adategyeztetési határidő után jutott eszembe, hogy baj van. Rendesek voltak, méltányosságból újracsomagolták a számot, csináltak belőle egy olyan Domino csomagot amit pl. a bevásárlóközpontokban a kasszák mellett lehet kapni, és ideadták ingyen. Sőt jóváírták rajta a megszűnéskor elveszett egyenleget is.
Akkor még nem késő!
Menj be egy ügyfélszolgálatra.
Új előfizetői szerződést kell kötnöd, de visszakapod a számot - ingyen.
Most már nem.
Ha előbb felhívod az ügyfélszolgálatot, esetleg.
De te előbb a Gyakori Kérdéseken szerencsétlenkedtél, tök feleslegesen.
Ezt elszúrtad.
Ne szivasd már Mérnök! :D
Az elszalasztott egyeztetési határidő után még 1 hónapig visszaadják a számot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!