Segítség, feltörték a facebookom, más számot adtak meg (szerintem) igy nem kapom meg a kódgeneratortól a kódom, hogyan tudnám elerni, hogy a saját számomra kapjam meg a kódom? Esetleg kit kell ezzel megkeresni? Részletek lent!!!!!
Sziasztok!
Pár napja történt, hogy reggel felkeltem nem tudtam használni a facebookomat, feltörhették. Először jelszót se tudtam változtatni mert a régi emailem mar nem élt de ezt aztan egy szemelyazonosito okmannyal tudtam igazolni így masik emailre kapom mar a dolgokat. DE!!! Mikor beirom az új jelszót kér kódgeneratortól kódot, amit én tudtommal be se állítottam, így a kódot mindig más telefonszamra küldi, gondolom annak aki feltorte. Így nem tudok bemenni, mit tudnék tenni h a saját számomra kapjam a kódot? Vagy kit kell ezzel megkeresnem? SEGÍTSÉG :(
Hát akkor próbálj meg a supportnak írni konkrétan valamit. Ezen kívül mást nem tudsz tenni. Elkeseríteni nem akarlak, de elvileg választ senki sem kap tőlük. Legközelebb jobban vigyázz.
Annyit még megtehetsz, hogy a közeli ismerőseid, családtagjaid közelében próbálsz belépni és ha csipog a telójuk a kód miatt, akkor kérdőre vonod őket. A legtöbb esetben ezek az emberek lopják el valaki más facebookját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!