12-es, mutass Androidos telefont amihez adnak sok év supportot, seamless OS upgrade lehetőséget, a telefon ki is bír ennyit (nem kezd el nem működni az ujjlenyomat olvasó - helló utolsó Xiaomi telóm, nem kezd el nem működni a WiFi - helló eggyel azelőtti Huawei, nem fagy csontra naponta 2x - helló azelőtti Samsung). Kicsi és gyors, lesz is ilyen utódja, nem kínai. Súlyosbítva: ugyanattól a gyártótól.
Nem kell válaszolni, költői kérdés :)
Azt meg végképp nem, hogy két évente egy hétig keresgéljek féltégla telefont (kicsi úgysem lesz), cuccoljak át, és vagy beválik vagy nem.
De tőlem mindenki azt vesz, amit akar :)
#41 Igen, értem, mire akarsz kilyukadni.
Én Samsunggal kezdtem, annak 2 év után teljesen tönkre ment az akkuja, de már amúgy is cserélni akartam, mert szűk lett a tárhely és nem lehetett frissíteni a rendszert.
Aztán lett két LG, de az LG szinte leállt a gyártással, így lett Huawei, szintén két telefon, de aztán Trump kicsinálta a Huawei-t.
Váltáskor mindig új UI, nem minden ugyanúgy van, van, ami a másik gyártó telefonján nincs, stb.
Most meg ott voltam, hogy van a Samsung, aminek baromi gagyi a UI felülete, meg vannak az ilyen-olyan kínaiak, amin ki sem ismered magad, annyi féle van, ráadásul mind hatalmas tepsifon. Nagyon sokáig válogattam, mert alig volt olyan, ami megfelelt volna. De megpróbálkoztam egy Motorola-val, mert tesómnak is az van és szinte stock Android van rajta. Na, az kapásból kijelzőhibás volt. Elegem lett, visszaküldtem, vettem egy iPhone 14-et. És amennyire féltem a zárt rendszertől, annyira jól használható. Mennek rajta olyan dolgok, ami Androidon nem ment. Szerintem maradok is iPhone vonalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!