Nekem az Android jobban kézre áll, logikusabb, kényelmesebb.
És... szifonra váltottam. Kicsi (13 mini), gyors, hosszú ideig támogatott. S ha majd egyszer lecserélem, nincs custom launcher meg egyebek, minden pont úgy fog működni.
"S ha majd egyszer lecserélem, nincs custom launcher meg egyebek, minden pont úgy fog működni."
Ez csak akkor igaz, ha egymás követő verziók között váltasz.
Másfelől mi gátol meg abban, hogy Android esetében gyártón belül maradj? Ugyanúgy biztosítják a beállítások átvitelét a saját kereteiken belül. Ez miben más, mint az Apple? Nem kell válaszolni, költői kérdés.
210èrt vettem - huawei mate 50 pro, de gondolkoztam a p60 pron is 250èrt. Ennyièrt volt a legolcsóbb.
Szempontok; fènykèpezès, megbízhatóság, minősèg.
Az előző telóm is huawei volt. Többször leejtettem, de karcos se lett, nagyon strapabíró volt. Az ismerőseim 1 hèt alatt szèttörik a samsung telóikat. A samsung kamerája sem tetszik. A xiaomi telefonoknál sokan mondták hogy hívás közben elmegy/eltorzul a hang, túlmelegszik hamar, stb. Maradtam a jól bevált márkánál.
Amúgy max 300-at szánnèk telefonra.
17: most annyit tudtam meg, hogy neked fontos a nagy tárhely. :) Ez már valid indok szerintem, hogy miért nézegetsz 200 EFt-osokat.
Mondjuk nekem a 10 GB is elég. :D
10 giga? :O
Én átlag usernek mondom magam, de egy hónap alatt beletolam 80 gigát a 256 gigás samsungba...
Jó nyilván ha van egy 16 gigás telód, akkor azt kell beosztani. Nekem is volt régen 16 gigás Samsiungom, de mellé kapott egy 64 gigás SD kártyát, azokra mentek a képek, videók.
Az iPhone meg hazudik a tárhelyről. 64 gigás Xs Max-om volt, a telefon szerint 25gb volt szabadon, megnéztem 3rd appal, az már csak 8 gigát írt. Nem tudom, hogy az iOS beleszámolja-e a szabad iCloud helyet, vagy mit csinál, de érdekes. Amint betelt a tárhely, brutál mód lelassult, sok appól kidobált, az lett a vége, hogy egyik nap boot loopolt folyamatosan, vissza kellett állítanom iTunes-ből, de megoldotta legalább. Nos, a Samsungon már nem lesz ilyen gond, de az Androidos telók legalább jeleznek ha fogytán van a tárhely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!