Tévhit, hogy csak Mac miatt jó az iPhone.
Egyik másik gyártó sem ad olyan szintű support-t. Arról nem is beszélve, ha egyszer belakta az ember utána többször nem kell megismételni és kb. minden IOS nagyon hasonló így nem vesz el az ember részletekben.
2-es vagyok, azt tenném hozzá hogy a Forint nagyon rosszul öregedett.
Ami itt olyan hatalmas összegnek van kikiáltva az gyakorlatilag 500 euró.
Ausztriában is 3 ezer fölött van az átlag, ez csak kicsit off.
De ezzel azt akarom mondani, hogy nem nagy dolog, hogy valaki megengedhet magának egy teljesen átlagos árú telefon, amit külföldön ingyen előfizetés mellé adogatnak...
#5.Ezzel csak az a baj, hogy az oprendszer tele van biztonsági résekkel.
Ha használsz akár egy bankalkalmazást simán érhet meglepetést.
A teljes népességnek kéne oktatni egy minimális tudatosságot a személyes adatok, meg a pénzügyi adatok kezelésére, mert lesznek itt még nagyobb problémát...
Max 130k de inkább ilyen 100 körül nézegetek.
Nemrég vettem egy Samsung Note 10+ telefont, egy iPhone Xs Maxot váltott. Hatalmas megkönnyebbülés volt lecserélni, egy jó darabig nem lesz Apple termékem, pedig kb 2 évig használtam iPhone-t.
Ezt úgy mondod mintha az új telefonok tökéletes biztonságot nyújtanának. Ugyan hagyjuk már. Egyébként semmi fontos adatot nem tartok rajta, a fotóimon kívül.
5-ös voltam.
A fotók nem fontosak, fölig személyes, érzékeny adatok?
Tökéletes biztonság egy utópia. De most nem igazán állnék le vitázni veled, fölig, hogy eléggé laikusnak tűnsz a témában.(nekem meg egyik szakterületem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!