Az Apple Watch tudja ezeket?
Van egy Huawei okosórám, nemrég váltottam iPhone-ra. Működik vele a Huawei óra, de előbb-utóbb lecserélném egy Apple Watch-ra. De az a kérdés, hogy az alábbiakat tudja-e:
1. Alvásfigyelés. A Huawei óra automatikusan érzékeli, ha alszom, reggel pedig az órán meg tudom nézni, mennyit aludtam. Ha délután szundítok egy kicsit, azt is külön érzékeli és a jelentésben látom, hogy mennyi volt a szundi. Ezek nekem fontosak, hogy menjenek automatikusan.
2. Edzés (séta, biciklizés) térképes követése. A Huawei órán ha elindítom az edzést, GPS-el követi, majd a telefonon meg tudom nézni térképen az útvonalat (mikor voltam leggyorsabb, mikor értem el a 3km-t, stb) és videót is tud csinálni az útvonalból, hogyan haladtam.
3. Tengerszint feletti magasság kijelzése (és rögzítése a túra útvonalán)
Nem gond, ha csak a drágább verzió tudja ezeket, de szükségem volna rájuk.
A 18 óra az erős alulbecslés, max akkor annyi, ha az ember folyamatosan használja az edzésfunkciót. Bár kevesebbet bír, mint a Huawei (nekem egy hetet simán bír), de azért másfél napot visz.
Az iPhone-ra is mondták, hogy naponta tölteni kell és esetleg spórolósan kibír 2 napot, nekem meg hármat is bír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!