Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Apple iphone-ról mire könnyebb...

Apple iphone-ról mire könnyebb váltani?

Figyelt kérdés
Egy Samsungra könnyebb, vagy egy normál Androidra (Pixel, SONY) átszokni? Azt mondják hogy a Samsung jobb, de azt nehezebb megszokni mert jobban különbözik az ios-től mint az Android. Legalábbis így hallottam, amúgy fogalmam sincs.
2024. jan. 13. 16:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindegyikről rossz lesz átszokni, ha hozzá vagy szokva az Apple alkalmazásokhoz, meg a szinkronizációhoz.

Ha eddig is Google ökoszisztémát részesítetted előnybe, mint a Drive és társa akkor meg igazából mindegy.

Samsung azért jobb, mint a többi, mert ők rendes support-ot adnak.

Pixel-nék hazai szervizháttere sincs, a Sony meg kerülendő, mert pocsék ár/értékben vannak a telefonjaik.

Amúgy szerintem MIUI-ra lenne talán a legkönnyebb átszokni ha egyet kell említeni, és a Xiaomi-k is egész vállalhatók.

2024. jan. 13. 21:00
 2/3 anonim ***** válasza:

“a Samsung jobb, de azt nehezebb megszokni mert jobban különbözik az ios-től mint az Android“

Miért, a Samsungon talán nem Android van? Dehogynem, csak más a kezelőfelület, ami márkánként és verzióként is eltérő! A kínai márkák kezelőfelülete jóval egyszerűbb, könnyebben átlátható, de a Samsungé se bonyolult, sőt, a Samsung és az Apple kezelőfelülete hasonlóképp komplikált, tehát azzal még önmagában nem lesz lényeges eltérés, de az Android nyitott rendszere miatt mégis több dolgot szabadabban meg tudsz csinálni rajta!

2024. jan. 14. 01:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Nézd meg hogy melyik márkáknak tetszik a rendszere/menüje és azt válaszd.

Például én csak stock Androidos telefont tudok elképzelni, a többi mind olyan kínai vacak xiaomi hatású

2024. jan. 16. 18:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!