Mit tudok csinálni? HELP!
Folyamatosan feltöri valaki az Apple ID fiókomat, van kettős hitelesítés így nem tud belépni, mert sms-ben kapom a kódot. Viszont nem értem hogy tudja bárki feltörni, a jelszavam olyan bonyoult, hogy már itthon magamnak felírtam és eltettem egy biztos helyre tele karakterekkel, számokkal stb. Szóval már ezt se értem, hogy tudják meg a jelszavam. 3 napja változtattam meg, ma megint kaptam egy sms-t hogy Apple ID kódja: xy ne adja tovább senkinek. Mégis hogy?! Nem is csatlakozom nyilvanos wifihez se soha, semmi ilyesmi.
Korábban már hívtam az Apple ügyfélszolgálatát és azt mondták tényleg próbált valaki belépni, persze az IP címet nem árulják el.
Mit tudok csinálni? Mindegy mire módosítom a jelszavam, pár nap múlva újra feltörik és kapom a verification sms-t.
Biztosan nem a barátaim.
Honnan tudjam miért akarja ennyire feltörni bárki a fiókomat.
Én se értem, de k@rvára felbasz, hogy mindig kapok előbb utóbb egy sms-t, hogy valaki megpróbàlt belépni.
Konkrétan ezeknél nehezebb jelszót màr nem tudok kitalálni.
Ez már egy minimum 30 karakteres összevisszaság, én se tudom megjegyezni. Lehetetlen, de mégis sikerült valakinek feltörni.
Arra gondoltam, hogy esetleg a bankkártya adataimat akarják, de nincs megadva kártyaadat. Már tavaly, amióta már tart ez az állandó feltörési kísérlet, még akkor kitöröltem a banki adataimat. Nincs semmim, amit akarhatnak.
Én se értem. Teljesen nonszensz!
Kell egy email, utána jelszó és ha ezek rendben vannak, akkor küldi a 6 jegyű kódot. Nem lehet, hogy valami eszközön beléptél és lementetted a jelszót és valaki azt sem tudja mit csinál, be akar lépni, de nem sikerül, mert a hitelesítő kódot nem tudja.? Az meg a másik, hogy megváltoztattad a jelszót, már azt is tudja?
Az is lehet, hogy Te magad akarsz bejelentkezni egy másik eszközön, kell valamelyik apphoz. ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!