Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tudok csinálni? HELP!

Mit tudok csinálni? HELP!

Figyelt kérdés

Folyamatosan feltöri valaki az Apple ID fiókomat, van kettős hitelesítés így nem tud belépni, mert sms-ben kapom a kódot. Viszont nem értem hogy tudja bárki feltörni, a jelszavam olyan bonyoult, hogy már itthon magamnak felírtam és eltettem egy biztos helyre tele karakterekkel, számokkal stb. Szóval már ezt se értem, hogy tudják meg a jelszavam. 3 napja változtattam meg, ma megint kaptam egy sms-t hogy Apple ID kódja: xy ne adja tovább senkinek. Mégis hogy?! Nem is csatlakozom nyilvanos wifihez se soha, semmi ilyesmi.

Korábban már hívtam az Apple ügyfélszolgálatát és azt mondták tényleg próbált valaki belépni, persze az IP címet nem árulják el.

Mit tudok csinálni? Mindegy mire módosítom a jelszavam, pár nap múlva újra feltörik és kapom a verification sms-t.

jan. 9. 23:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

10-essel értek egyet! Ha igaz amit mondasz és ilyen hamar kikerül a jelszavad, akkor ott valami program figyel és küldi a jelszavad.

A másik dolog még az lehet hogy van egy mászik eszközöd. Van másik eszközöt amire ugyanezzel az AppleID-vel vagy bejelentkezve?

jan. 10. 17:07
 12/13 anonim ***** válasza:

10 Hogy a rossebbe teszi fel a kémprogramot? Nyílván nem adjuk a telót a kezibee.

Hogy varázsolnak a hackermukkik? Milyen micdodájuk van, hogy medszire is elér?

Most komolyan? Valami kell hozzá, a szándékon kívül? Valami adat?

febr. 18. 12:31
 13/13 anonim ***** válasza:

Miért hackeli meg, azt meg tőle kell megkérdezni, bár nyílván túlontúl kíváncsi az eszköz tulajára vagy ki akar vele cs.. ni.

Na, hackerek, jelen vagytok? Bújjatok már elő? Élvezitek, mi? Aztán röhögtök, hogy vissza akarjuk szerezni a fiókunkat, eszközeinket? Naaa!!!

febr. 18. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!