Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mióta megkaptam a gondosórát...

Mióta megkaptam a gondosórát azóta szinte napi rendszerességgel zaklatnak magán telefonszámról.Miért is?

Figyelt kérdés
Gondosóra,magántelefonszám,zaklatás.

#gondosóra,magántelefonszámról zaklatás
2023. dec. 23. 12:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
#20, én hallottam arról, hogy koemány-kampányhívások kimentek a gondosórákra. De ha az valóban a leírás szerint titkosítva van, akkor talán másik hasonló szolgáltatás lehetett érintett (nem tudom, van-e).
2023. dec. 23. 21:53
 22/25 anonim ***** válasza:
2-esnek / kérdezőnek! Nem csak a 65 éven felüliek igényelhetik! Hanem azon 65 éven aluliak is akik egészségügyi okoból / és szociális alapból de a kettő egyszerre meg van akkor igényelhetik. Ezt a Kőbányai család segítőktől tudom. én most 47 éves vagyok. Csak azért nem kaptam meg a gondos órát mert az orvosom hiányosan töltötte ki a paírokat. De egyébként én is meg kaphatnám szociális alapon az egészségügyi állapotom miatt. Csak vannak sajnos felelőtlen hanyag házi orvosk, akik hibásan és hiányosan töltik ki a papírt hozzá.
dec. 22. 16:57
 23/25 anonim ***** válasza:

"Gondosóra,magántelefonszám,zaklatás.", "szinte napi rendszerességgel zaklatnak"

Gondolom már egyszer vagy kétszer előfordult valami baki. És akkor mi van? "Magán számról hívogatnak,egyszer felvettem és egy női hang angolul beszélt ,gyorsan letettem.Félelmetes,most már naponta többször is hivogatnak."

Tényleg félelmetes. Hogy ennyire sötét emberek vannak.

Ja, és nem az okosórán hívták, hanem a mobilján.

Aminek a számát bárki felhívhatja. Akár szándékosan, akár tévedésből.

Mi lett azóta? Bebörtönözték már az angol zaklatót?

dec. 22. 21:38
 24/25 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Ha rokonnál lenne ilyen gond és már zavaró lenne, megkeresném a Gondosóra ügyfélszolgálatát, hogy adjanak másik SIM-kártyát, vagy készüléket, mert ezzel egy kis probléma van. Hátha megoldható egy számcsere.

-------------------

[link]

Idézet:

--------------

A tavalyi választási kampányban előfordult, hogy fideszes aktivista hívta fel a készüléket, de volt olyan is, hogy maga Orbán Viktor szólalt meg rajta.

„Egyik nap a segélyhívó csörgött, azt sem tudtam először, hogy ez a készülék ad ki hangot, úgy tudtam, nem lehet róla telefonálni. A készüléknek nincs kijelzője se, ezért nem látszott, hogy milyen számról hívnak” – mesélte egy nyugdíjas az RTL Híradónak.

A hívást az SOS gombbal tudta felvenni, mire egy női hang megkérdezte, hogy ő kicsoda, majd elmondta, hogy szombathelyi számot akart hívni. Itt egy kis zavar állt be a beszélgetésben, de utána a nő folytatta, és „elkezdett a Fidesz-KDNP listás szavazásra buzdítani, agitálni” – mesélte a nyugdíjas.

A Válasz Online háttércikke szerint a Gondosórákon kampányolás nem volt tudatos a Fidesz részéről, valószínűbb, hogy az eszközökhöz tartozó SIM-kártyák számai korábban olyan emberekhez tartoztak, akik szerepeltek a Fidesz támogatói listáin.

dec. 22. 22:26
 25/25 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Előző válaszom természetesen nem releváns arra, ha valakinek a saját mobiltelefonjával van gondja, de azt a Gondosórával hozza összefüggésbe, üldözési mániás módon.

Meg úgy egyáltalán, aki csak a kormányellenes köpködést látja ebben is, rendeljen Kínából pénzért olyan eszközt, ami Wifire kapcsolódik és interneten keresztül bárhol elér téged.

Van többféle, nyakba akasztható, vészhívó gombos, szintén főleg idős emberek részére reklámozott, vagy az használja, aki akarja.

------------------

Van SIM-kártyás is:

[link]

Itt a találatok között ez ugyanúgy néz ki, mint a Gondosóra, csak ennek te kezeled az alkalmazását:

[link]

[link]

Külön előny, ha valaki undorodik a Gondosóra narancs színű gombjától, ez nem olyan.

dec. 23. 04:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!